Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bali

 • Indkøb fra Bali , der sendes med cargo til Danmark

  23.05.16: Vibeke og Mogens Egede
  Vi har i mange år rejst til Bali. Mange gange er vi faldet for møbler / stenskulpture og lign. , som de er så gode til at lave på Bali.
  Se hele rejsetippet
 • kulturrejse med spændenden udfordringer

  (Bedømt af 6 personer)
  05.01.12: Henrik Jensen
  vi rejset fra Aalborg en eftermiddag og mellemlandede i København og Bangkok.
  rejsens længde kan virke lidt skræmmende, men det er jo på den anden side af jorden, så hvis du ikke kan klare at sidde i et fly for længe ad gangen vil jeg ikke tilråde denne rejse.
  Se hele rejsetippet
 • Fantastiske Bali

  (Bedømt af 16 personer)
  01.12.11: Søren
  Jeg kan klart anbefale Bali. Ø'en er på størrelse med Sjælland og der er massere at opleve. Oplev f.eks. Kuta, stedet er præget af ungdom og du kan lære at surfe.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Bali

Rejsetips af samme forfatter

 • Piræus udenfor Athen

  (Bedømt af 5 personer)
  03.03.11: Mads
  Selvom man er på storbyferie, så er det ikke sikkert at paradis-ø-ferien er udenfor rækkevidde. Eksempelvis kan man komme ud til den lille ø Ægina, for bare 10 € hver vej.
  Se hele rejsetippet
Fortryllende paradis på Bali
Rejsetips indsendt af:
Mads
København
6. dec. 2011

Fortryllende paradis på Bali

Først når man ankommer til Bali skal man, såfremt man er i østen for første gang, gøre sig bekendt med trafikreglerne. Det er hurtigt overstået, for der er ingen.
Trafikken foregår som én stor forhandling med hornet i bund. Man bliver hurtigt lykkelig for, at have en chauffør til at køre sig rundt.

For det får man brug for, medmindre man vil ligge ved de tiltalende strande der giver 360 graders mulighed for at svømme i det indiske ocean.

Men selv hvis man ikke er eventyrlysten, så skal man tvinge øjnene i, for ikke at se den mest eventyrlige skønhed som Bali har at byde på. Således blev dalen på billedet oplevet på vej fra lufthavnen til hotellet. Man holder ind til siden, og bliver nærmest væltet bagover af det idylliske landskab.
Udsigt fra Mt. Batur
Udsigt fra Mt. Batur

Udsigten fra landevejen er meget god, men...

Begiver man sig ud på en lidt krævende, men for de fleste overkommelig, gåtur - så bliver man belønnet med udsigten på billedet, der i øvrigt er taget fra Mt. Batur. En vulkan hvor man kan få lov at opleve varm damp stige op, af revner og sprækker i jorden.

Udsigten er enestående. Det er simpelthen umuligt at beslutte sig for i hvilken retning man skal fotografere - og at genskabe det indtryk man får ved hjælp af et foto er umuligt. Men giver man op, og vender sig om (bogstaveligt talt) - så kan man få lov til at hilse på en ny stor oplevelse.
Nysgerrige aber
Nysgerrige aber

Aber...

Aberne på Mt Batur er sjove. De kommer tæt på, så er man bange for dem - så skal man nok bevæbne sig med en pind. Men de virker nu også mest interesseret i folk der har noget til dem. Hvad end det er brød - eller en flaske vand. De vil gerne have det hele. Og de er ikke bange for at bede om det.

Oplevelsen man får ud af at stå i 1800 meters højde, med et af verdens mest fortryllende og charmerende landskaber i baggrunden, mens man håndfodrer aber der ivrigt forsøger at kommunikere - det er simpelthen en oplevelse for livet. Det ligger lidt i samme båd som en af de andre dyreoplevelser Bali har at byde på: Delfin-interaktion.

Dette foregår i Bali Dolphin Lodge (book i rigtigt rigtigt god tid) - og her kan du få lov til, sammen med en instruktør, at hilse på de mest legesyge delfiner. Og så er det en bonus at vide, at delfinerne bliver behandlet godt. Årsagen til, at man skal booke i utroligt god tid er, at de kun har et vist antal tider - og de nægter at overbooke delfinerne. Det er rart at vide. I øvrigt har delfinerne adgang til at smutte, hvis de ikke gider lege. Men det sker aldrig. For de bliver behandlet godt.
Stor søstjerne
Stor søstjerne

Nu man er ved det med vand

Når nu man alligevel er blevet våd, så kan man lige så godt stikke hovedet i vandet, og kigge hvad der foregår. Bali har nogle fantastiske snorkel (og dykke)-områder. Eksempelvis findes der på den nordøstlige sider af øen, et område hvor man kan gå ud til knæene, stikke hovedet ned i vandet og se farverige fisk, koraller og søstjerner.

Det er så betagende at man, selv med faktor 50, nemt ender med en solskolning på den eneste del af kroppen der stikker op over vandet mens man snorkler. Tiden flyver afsted - men man vil aldrig ærgre sig over besøget.
Git Git udenfor regntid
Git Git udenfor regntid

Hvis man har vandskræk

Så er der dog også mulighed for at opleve vandet lege af sig selv - og på sikker afstand. Tager man til Git-Git vandfaldet, så kan man se vandet styrte 50 meter ned. Det er muligt at bade i det, hvis man skulle komme sig over sin vandskræk - eller simpelthen bare stille sig i nærheden og nyde et dejligt, afkølende og forfriskende støvregns brusebad. Man bliver gennemblødt på sekunder... Men klimaet er heldigvis varmt, så man er hurtigt tør igen.

Bali er et vidunderligt sted. Og selvom jeg hungrer efter rejseoplevelser til nye og eksotiske steder - så er jeg stærkt tiltrukket af idéen om igen at tilbringe dage, uger eller måneder på Bali.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Bali

Hoteller på Bali
Rejser til Bali
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.