Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Bali

I mere end et århundrede har Bali fascineret besøgende. Øen rummer selve essensen af det eksotiske og mystiske Østen. Stejle skrænter med tropiske skove står side om side med risterrasser, kaffe-, banan- og kakaoplantager, og langs vejene står rækker og atter rækker af duftende krydderbuske.

Største seværdigheder

Kuta Beach

Kuta Beach

Det der engang var en søvnig fiskerlandsby, er i dag en af de mest populære feriedestinationer på Bali. Turister fra hele verden besøger Kuta Beach for at dase i solen, bade eller surfe. Her går de besøgende rundt i shorts og klipklappere og hygger sig på de mange restauranter med lækker lokal mad.

Lige før solnedgang haster turisterne ned til stranden for at opleve Kutas legendariske solnedgang.
Balinesiske masker

Ubud

Hvis I leder efter fred og ro, så er Ubud lige det sted, I leder efter. Byen emmer af kultur og indtrykkene forstærkes af den storslåede udsigt. Her kan I gå en tur gennem de frodige rismarker og se farverige processioner af kvinder, som yndefuldt balancerer kurve med offergaver på deres vej til templerne.

Den bedste måde at opleve Balis traditioner og kultur er ved at blande sig med de lokale. Det kan I fx gøre ved at besøge et af templerne, som stadig fremstår som for hundrede år siden. Hvis I hellere vil se på kunst, er her rig mulighed for det.

Forretningerne bugner af mesterlige malerier og skulpturer, som bare venter på at blive beundret og værdsat og hvem ved, måske finder I det perfekte maleri eller den perfekte statue, som skal med hjem i jeres egen stue?

Havn

Havn
Krydstogtskibene lægger typisk til i to forskellige havne på Bali. Enten bruger de Benoa på Balis sydspids eller Padang Bay på øens østlige side. I Benoa kaster skibene anker ud for byen og gæsterne sejles ind på land i de mindre tenderbåde.

De mindre skibe kan lægge til kaj. Fra Benoa er der ca. 15 km til Kuta Beach. Ved den lille bugt Padang Bai bruger skibene også tenderbåde. Herfra er der små 40 km til Balis kulturelle centrum, Ubud.

Klima

Klima
Bali har et tropisk klima, og pga. sin beliggenhed lige ved ækvator ligger temperaturen året rundt stabilt på ca. 30 grader. Fra oktober til april er luftfugtigheden høj. Her er det nemlig regntid. De tørreste måneder er maj til september.
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/letland/riga/riga-er-billigst-i-europa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.