Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bali

Læs mere om rejser til Bali

Udsigten er ikke til at tage fejl af...
Rejsetips indsendt af:
Jens Nielsen
Frederiksberg C
30. marts 2009

Luksus Luksus Luksus på Bali!

Jeg tog min kone med til Damai Lovina Villas på vores bryllupsrejse, og hold da fast et fantastisk sted! At man kan få så meget luksus og afslapning for så relativ små penge er helt utroligt. Det er ikke vores sidste tur til DAMAI på Bali.

Mit livs rejse.

Jeg ville overraske min kone med en virkelig god bryllupsrejse, og gik derfor i gang med at finde det ypperligste, mest romantiske og fantastiske sted jeg kunne. Efter lidt søgen på nettet, som ikke rigtig havde givet mig præcis det jeg ledte efter, ramte jeg tilfældigt ind i en gammel kollega, han fortalte mig om dette sted helt for sig selv på Bali, han fortalte om det så det næsten lød lidt for "sukker sødt" men da han normal er en meget troværdig mand og oprindelig er jyde (og derfor normalt underdriver :) ) valgte jeg at tro på ham.Da vi ankom til Damai Lovina Villas, troede jeg næsten ikke mine egne øjne, det lignede virkelig et pardis, nyt, rent, smukt, luksuriøst, jeg kunne blive ved.Det var egentlig ikke meningen at jeg ville skrive et langt indlæg, så derfor slutter jeg her. Men jeg kan nævne at konen blev MEGET positivt overrasket, og vi havde vores livs rejse. Kan kun anbefale Damai!Man kan for øvrigt læse meget mere om Damai på deres hjemmeside.

Kommentarer til rejsetips om Bali

top sted!

15/04 2009 Stefan Zawadzki
Bali uden Damai villas er null!

Jeg savner Damai Lovina Villas

01/04 2009 tigeraussie
Jeg savner det sted, jeg foreslog min kæreste der på damai lovina:)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Bali

Hoteller på Bali
Rejser til Bali
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.