Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Sumatra

Belawan er en havneby på Sumatras nordøstkyst. Den nærmeste storby er Medan, som er Indonesiens tredjestørste. Nogle af de største seværdigheder ved Belawan er et besøg i storbyen Medan eller ferskvandssøen Lake Toba.

Største seværdigheder

Lake Toba

Ferskvandssøen Lake Toba blev dannet ved et vulkanudbrud for millioner af år siden. Herefter opstod den prægtige kratersø, som absolut er et besøg værd.

Medan

Medan byder på smuk Art Deco-arkitektur fra den hollandske kolonitid. Læg vejen forbi bygninger som det gamle rådhus, posthuset og de mange erhvervsbygninger i og omkring Jl. Ahmad Yani.

Nogle af bygningerne er i forfald, men de fleste af dem har bevaret deres gamle pragt. I bør også besøge det buddhistiske tempel Vihara Borobudur og det kinesiske tempel Bihara Gunung Timur.

Medan er en smeltedigel af kulturer, og det afspejles i det lokale køkken, hvor der hver dag tilberedes tusindvis af velsmagende retter på Medans gadehjørner.

Havn

Havn
Krydstogtskibene lægger til i Belawan, som ligger ca. 25 km fra Medans centrum.
Denne side er udskrevet d. 23. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/palma-de-mallorca/palmira-paradise-hotel.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.