Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Dublin

 • Modeljernbanen i Malahide, Dublin

  (Bedømt af 3 personer)
  13.08.13: Erik Lawaetz
  Hvis dit primære formål med at tage til Malahide Castle er at se modeljernbanen, som er omtalt bl.a. her på hjemmesiden, så undlad at køre forgæves.
  Se hele rejsetippet
 • Autentisk musikoplevelse i Dublin

  (Bedømt af 5 personer)
  17.06.13: Benny Jørgensen
  Et godt tip til en tur i Dublin er at hænge ud i Temple Bar - men det er der ikke noget nyt i...
  Det spændende er, at lægge mærke til, når der er musikere på gaden.
  Se hele rejsetippet
 • Dublin -Europas venligste by

  (Bedømt af 2 personer)
  22.11.12: Anne Lise Oechsler
  Vi er 4 piger på 50-60 år vi mødes 4 gange om året og sparer sammen til en ministorby ferie.
  Denne gang gik turen til Dublin - vi vidste at det ikke var en meget storby - men overkommelig til 4 dage.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Dublin

Rejsetips af samme forfatter

 • Petra - I Indiana Jones' fodsport

  (Bedømt af 4 personer)
  02.06.13: Trine Brok
  I 2012 tog jeg med min studie på en arkæologisk udgravning til Jarash, Jordan. På en af vores forlængede weekender skulle vi til oldtidsbyen Petra.
  Se hele rejsetippet
 • Hello Hollywood!

  (Bedømt af 8 personer)
  20.02.12: Trine Brok
  Den første dag jeg trådte ind på mit hotel (hollywood heights hotel) fik jeg nærmest et hjertestop. Lige ved indgangen sad selveste George Clooney, men da receptionister så min og min venindes reaktion begyndte de at grine - George Clooney var desværre af voks!
  Se hele rejsetippet
 • Aloha Hawai'i

  (Bedømt af 17 personer)
  19.02.12: Trine Brok
  Jeg har altid drømt om at komme til USA og især Hawai'i, og i året 2011 skete det endelig! Efter at have holdt sabbatår og tjent MANGE penge, rejste jeg og 26 andre unge mennesker til USA med Dansk Studie Center.
  Se hele rejsetippet
Àlainn Dublin!
Rejsetips indsendt af:
Store-Heddinge
29. okt. 2013

Àlainn Dublin!

Nytår 2012/13, tog en veninde og jeg til Irland for at fejre det med nogle irske venner vi har, men før vi tog ud til denne lille landsby Athloné, tilbragte vi 2-3 dage i Dublin.
Vi boede på Four Courts Hostel (på 15/17 Merchants Quay, Christchurch (Adjacent to Temple Bar). Man havde valget mellem dorm rooms eller privat rooms, og da vi er to fattige studerende valgte vi at bo et dorm. Der var dog kun 2 andre mennesker på det store dorm vi bookede.

Vi bruge ikke lang tid i Hostlet før vi ville ud og opleve Dublin. Ingen af os havde været der før og vi havde intet kort, da det er sjovere at spørge folk om vej - hvilket viste sig at være sværere end vi troede, pga. den stærke irske accent!

Efter vi havde faret lidt vild og gået i ring i én time, fandt vi endelig main street (deres svar på strøget. Det skal dog lige siges, at Hostlet kun lå 10-15 min. gå tur væk fra Main street.....

Vi belønnede os selv med en shoppe tur, og der er rig mulighed at finde 15 stk. tøj (bukser/bluser, osv) for under 900 kr., hvis man bare i Penny's (Primemark).
Det er deres svar på H&M, hvor det bare er MEGET billigere, og de har også H&M, hvilket bare virker dyrt, hvis man har været i Penny's..

Mens man går på O'Connell Street Upper går man hele tiden og kigger på de fantastiske bygninger. Vi er blandet med virkelig gammel arkitektur, og ny-moderne bygninger. Indbyggerne i Dublin er rigtig flinke og velkomne, og vil med glæde vise en vej selvom det er den helt modsatte vej af, hvad de skal!

Den sidste dag i Dublin valgte vi at være mere kulturelle - og ville gerne undgå at fare vild igen, igen igen.. Så vi tog med på en tour arrangeret af vores Hostel, gennem Dublin (det var gratis - dog bare betale guide nogle tips). Guiden var meget ivrig og fortalte om Dublin and Irlands historie på en meget lidenskabelig måde, og fortalte de små røver historier, som kun de lokale kan. Hun tog os hen til det største Bibliotek, Dublin trinity College, Main Street, arkæologiske områder, Dublins store park. Kort sagt var det hele turen værd. Vi gik meget, men pga. Guiden var et fantastiske menneske, svarede på alle spørgsmål så godt hun kunne, lærte os keltisk, og forklarede den Irlandske historie så godt, skal hun have 11 ud af 10 stjerne.

Skriv gerne hvis du har nogen spørgsmål eller vil vide mere, så er jeg mere end glad for at svare!

Top o' the mornin to ya!

Guinness
Guinness

The Temple Bar, Dublin.

Vi fik af vide af nogle af de lokale, at Temple Bar området er meget turistet, men da det er en gammel del af Dublin, skal man tage derhen og opleve stemningen, og nyde den glade, rytmiske, irske musik fra Livebanden der spiller i hjørnet, mens alle i baren synger med, og kommer med deres egne vers, hvis de føler for det.

Man skal jo også lige prøve en Guinness jo...

Og ja, der var mange tursiter på Temple Bar, men pga. den fantastiske stemning gjorde det absolut ikke noget. Jeg kan godt forstå, hvorfor de lokale vil synes det er irriterende, for sådan har jeg det også nogle gange selv hjemme i KBH.
Àlainn Dublin!

Dublin Trinity College
Dublin Trinity College

The dorm room, at the Hostel
The dorm room, at the Hostel

The Dublin Park
The Dublin Park

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Dublin

Hoteller i Dublin
Rejser til Dublin
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/phuket/pudsig-hoteloplevelse-paa-phuket.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.