Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Dublin

 • Àlainn Dublin!

  (Bedømt af 5 personer)
  29.10.13: Trine Brok
  Nytår 2012/13, tog en veninde og jeg til Irland for at fejre det med nogle irske venner vi har, men før vi tog ud til denne lille landsby Athloné, tilbragte vi 2-3 dage i Dublin.
  Se hele rejsetippet
 • Modeljernbanen i Malahide, Dublin

  (Bedømt af 3 personer)
  13.08.13: Erik Lawaetz
  Hvis dit primære formål med at tage til Malahide Castle er at se modeljernbanen, som er omtalt bl.a. her på hjemmesiden, så undlad at køre forgæves.
  Se hele rejsetippet
 • Autentisk musikoplevelse i Dublin

  (Bedømt af 5 personer)
  17.06.13: Benny Jørgensen
  Et godt tip til en tur i Dublin er at hænge ud i Temple Bar - men det er der ikke noget nyt i...
  Det spændende er, at lægge mærke til, når der er musikere på gaden.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Dublin

Rejsetips af samme forfatter

Dublin – Nordeuropas hyggeligste storby med indbygget whiskey

Når jeg tænker storbyferie så falder tankerne mest mod Paris, London, Barcelona eller nogle af de andre store byer i Europa. Har du nogensinde overvejet Dublin som desitnation til din næste storbyferie?

Dublin har et overskueligt centrum med gåafstand til alle de vigtige seværdigheder, og så har de jo 2 væsentlige attraktioner: Guinness bryggeriet og Jamesons gamle destilleri – begge med indlagte smagsprøver.
”Old Jameson Destillery” ligger stort set midt i Dublin og man kan få en 1 times guided tur med en gennemgang af hvordan de gamle irere fremstillede whiskey med rundvisning på det gamle destilleri. Det er interessant at se hvordan Irerne fremstiller Whiskey i forhold til den måde man bruger i Skotland. Og til sidst på turen den store finale…. Smagsprøven :)
Guinnes Storehouse

Guinnes Storehouse

Et andet must see er Guinness Storehouse, der oprindeligt er selve bryggeriet hvor man siden 1759 har fremstillet en af verdens mest kendte øl. I dag er der stadigvæk bryggeri på grunden, men udover det også et af Dublins mest besøgte turistattraktioner, hvor man kan se bryggeriet, øve sig i at skænke sin egen Guiness og nyde udsigten oppe fra Skybaren på 7. etage.

Historien om hvordan Arthur Guinness har lejet grunden hvorpå bryggeriet ligger er meget morsom. Han troede simpelthen så meget på sit nye bryggeri at han har lejet grunden for 9.000 år – til den i dag ydmyge sum af 49 pund om året.

Dublin har en fin og livlig bymidte med masser af shopping muligheder, afløst af hyggelige pubber hvor man kan hvile benene mellem butikkerne. En fin og overskuelig by med et venligt og imødekommende folkefærd.
Galway
Galway

Irland er meget andet end Dublin

Er et par dage i Dublin ikke nok, så tag nogle flere dage og hop på en bus til Vestirland, f.eks. Cork eller Galway. Irland har en fin infrastruktur og det er let at bevæge sig rundt i landet med enten bus eller bil.

Billedet her til højre er fra hovedgaden i Galway, her forholdsvist tidligt på dagen, en skærende kontrast til bylivet fredag og lørdag aften med masser af levende irsk musik på pubberne.

Aktiviteter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Flemming Handbergs profilside

Læs mere om rejser til Dublin

Hoteller i Dublin
Rejser til Dublin
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.