Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Irland

 • Àlainn Dublin!

  (Bedømt af 5 personer)
  29.10.13: Trine Brok
  Nytår 2012/13, tog en veninde og jeg til Irland for at fejre det med nogle irske venner vi har, men før vi tog ud til denne lille landsby Athloné, tilbragte vi 2-3 dage i Dublin.
  Se hele rejsetippet
 • Bliv ikke skuffet over Galway-krønnikens land!

  (Bedømt af 25 personer)
  17.09.13: Gunnar Lundsgaaard
  Som forberedelse til Irlandsturen og især Galway og Connemara halvøen, kan det varmt anbefales at læse B. Thoene 4 romaner i Galway-krønniken, der meget spændende skildrer Irland kamp for uafhængighed af England op til den store hungersnød i 1848.
  Se hele rejsetippet
 • Modeljernbanen i Malahide, Dublin

  (Bedømt af 3 personer)
  13.08.13: Erik Lawaetz
  Hvis dit primære formål med at tage til Malahide Castle er at se modeljernbanen, som er omtalt bl.a. her på hjemmesiden, så undlad at køre forgæves.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Irland

Rejsetips indsendt af:
karsten tambo
årslev
18. juli 2009

Irland - kontrasternes ø

Der så stor forskel på hvordan det nordlige del af replubliken er - fattigt go goldt til det sydlige der er frodigt ja næsten saftigt

turen gik til irland

Vi havde lejet en bil hjemmefra, som stod og ventede på os i lufthavnen. det varede lidt inden jeg blev frotroligt med at sidde i den forkerte side med det gik.

Turen var tilrettelagt af FDM, der havde bestilt overnatning til os. Det første sted var ovre vestpå, så det var bare med at kridte skoene og komme af sted. Naturmessigt var der på vores første dag ikke så meget forskelligt fra hvad vi var vant til. Men det skulle blive anderledes.

En tur til Galway var så fantastisk. Irene er sandelig ikke bange for at bruge farver på deres huse. Det var ikke skræmmende - det var overdådigt - simpelthen - hele farvepaleten har været i brug.
naturen omkring Connemara er helt speceil. Det vare nogen tid inden man begynder at fatte, hvordan det hele er blevet til i fordums tider. Til sidst er turen rund omkring Kerry eller rettere "the ring of Kerry" en helt fantastisk oplevelse. Der er både natur, små byer og havet at se på. Man skal have god tid.

Vejene er til tider lidt smalle og hastigheden hos de lokale er høj, men det venne man sig til. En helt speceil oplevelse der varmt kan anbefales.
Regn ? Jae lidt, men det var ikke mere en vi havde forventet, for derovre har de også en sol.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Irland

Kør-selv og hoteller i Irland
Rejser til Irland
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/nytaarsaften-2011-i-sydney-once-in-a-lifetime.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.