Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Irland

 • Àlainn Dublin!

  (Bedømt af 5 personer)
  29.10.13: Trine Brok
  Nytår 2012/13, tog en veninde og jeg til Irland for at fejre det med nogle irske venner vi har, men før vi tog ud til denne lille landsby Athloné, tilbragte vi 2-3 dage i Dublin.
  Se hele rejsetippet
 • Bliv ikke skuffet over Galway-krønnikens land!

  (Bedømt af 25 personer)
  17.09.13: Gunnar Lundsgaaard
  Som forberedelse til Irlandsturen og især Galway og Connemara halvøen, kan det varmt anbefales at læse B. Thoene 4 romaner i Galway-krønniken, der meget spændende skildrer Irland kamp for uafhængighed af England op til den store hungersnød i 1848.
  Se hele rejsetippet
 • Modeljernbanen i Malahide, Dublin

  (Bedømt af 3 personer)
  13.08.13: Erik Lawaetz
  Hvis dit primære formål med at tage til Malahide Castle er at se modeljernbanen, som er omtalt bl.a. her på hjemmesiden, så undlad at køre forgæves.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Irland

Rejsetips af samme forfatter

Irland - meget mere end Dublin
FDM travel - Presale Manager
Flemming Handberg

Irland - meget mere end Dublin

Der er mange der tror Vestirland er et kold, blæsende og utilgængeligt sted på jorden, hvor der kun bor får, men det er helt forkert.
Irland er et fantastisk land som har utroligt meget at byde på. De fleste der tager til Irland stopper i Dublin eller måske Belfast på en miniferie, men det er synd. Irlands økonomiske opsving for 5-10 år siden gjorde at landet investerede kraftigt i bl.a. infrastruktur, og der er gode lettilgængelige motorveje der krydser Irland på kryds og tværs. Kører du ikke i bil, så er der gode InterCity busser der kører efter en fast ruteplan mellem de fleste byer. Vejen til Galway på Irlands vestkyst tager f.eks. kun ca. 2 timer i bil og ca. 2½ time i bus. Husk lige, at i Irland har man vejafgifter på motorvejene.
Det lokale marked i Galway med alt godt fra havet
Det lokale marked i Galway med alt godt fra havet

Galway

Galway er Irlands 3. største by med ca. 85.000 indbyggere. Galway har flere universiteter og en stor biotek industri, der tiltrækker veluddannede og unge mennesker og det gør at Galway er en levende by med et livligt centrum, både i forretningerne om dagen og i pubberne on aftenen. Flere pubber har live musik, så der er rig mulighed for at opleve den lokale musik sammen med en masse glade Irere. Irlands økonomiske nedtur de senere år har gjort at man får rigtig meget for sine Euro.

Galway er et godt udgangspunkt for at udforske resten af vestkysten, hvad enten man skal sydpå mod Cork eller Limerick, nordpå til Sligo eller yderligere vestover og se Connemara området, der er et øde område med store vidder – det var her flertallet af de irske udvandrere til USA kom fra i 1800 tallet. Der findes flere museer der fortæller historien om udvandringen i området.

Seværdigheder
Road trips

Kommentarer til rejsetippet om Irland

Irland er langt mere end Dublin.

21/10 2011 Poul Pedersen
Irland er ganske rigtigt langt mere end Dublin.
Dublin er kun en lille del af det fantastiske kultur liv der findes i Irland. Og så den fantastiske natur man kan opleve her ude hvor Europa ender.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Flemming Handbergs profilside

Læs mere om rejser til Irland

Kør-selv og hoteller i Irland
Rejser til Irland
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/swing-is-the-thing-i-46th-street.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.