Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv-ferie Irland

Oplev alle nuancer af grøn på en kør-selv-ferie i Irland. Landet, som har bidraget med forfatteren Oscar Wilde, rockbandet U2 og ikke mindst øllen Guiness.

Landskabet byder sig overvejende frem med et smukt tæppe af græs, men ud mod kysten spidser det til med dramatik. Mest legendarisk er de mørke Cliffs of Moher, der stædigt løfter sig fri af Atlanterhavets frådende bølger.

Du kan både køre fra Danmark, eller flyve direkte til fx Dublin og leje en bil. Undervejs rundt i Irland er overnatning på lokale bed’n’breakfast’s et oplagt valg.


Kør-selv-ferie ved Europas grønne kant

Dublin ved aftenstid

Dublin

Du kommer ikke uden om Dublin, når du besøger Irland. Brostensbelagte gader og pubber på næsten hvert gadehjørne, gør byen til et charmerende bekendtskab. Og desuden ligger byen som den helt naturlige indgangsport til Irland, hvad enten du ankommer til vands eller fra luften. Der sejler færger til Dublin fra både England og Frankrig. Og den internationale lufthavn beflyves af mange af de store flyselskaber. Derfor er det oplagt lige at bruge et par dage i denne herlige lille storby, der emmer af atmosfære.

Læs mere om rejser til Dublin


Vestirland

Den vestlige del af Irland synes skabt med et formål: at køre fra landsby til landsby, mens det smukke landskab passerer forbi. Denne del af Irland er dog mere gold og ufrugtbar end resten af øen. Og det var også her fra en stor del af udvandringen til USA fandt sted på 1800-tallet. I denne del af Irland finder du de dramatiske Cliffs of Moher og de livlige byer Galway og Limerick. Ingen kør-selv-ferie i Irland er komplet uden et besøg i landets vestlige del, hvor Atlanterhavet vedholdende forsøger at tage bid efter bid af øen.

Læs mere om rejser til Vestirland
Denne side er udskrevet d. 30. marts 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.