Turprogram i kort udgave

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Northern Ireland

8 dages kør-selv ferie i det nordlige Irland

8 spændende dage. Turen tager jer nordpå gennem Belfast, forbi de berømte Giants Causeway over Derry/Londonderry og igen sydpå til Donegal og tilbage til Dublin. Et eventyr spækket med oplevelser.
Fra 2.785 kr.

pr. person i dobbeltværelse B&B 7 nætter inkl. morgenmad.

Velkommen
Velkommen

Northern Ireland

The Dark Hedges
FDM travels kør-selv ferie er et oplæg til hvordan en 8-dages tur kan forløbe. FDM travel reserverer jeres overnatninger, men dagene fylder I selv efter egne interesser og temperament. I det følgende har vi givet et forslag til hvordan turen kan se ud og vi har fremhævet nogle seværdigheder og attraktioner vi synes er interssante. Men måske har I helt andre interesser. Vi anbefaler, at I med et godt kort og en guide over området forbereder jer godt hjemmefra, så I udnytter dagene bedst.
God tur!
Dag 1
Dag 1

Dublin

O'Connell Bridge, Dublin
Ankomst. Dublin: Overnatning nær Dublin.
Mulighed for at besøge Trinity College med The Book of Kells, Guiness Storehouse, National Gallery og Temple Bar med barer, restauranter og traditionel irsk musik.
Dag 2
Dag 2

Dublin - Belfast

Newgrange, Donore, Co. Meath
Kør nordpå mod Belfast. Stop ved Newgrange, et spændende fortidsminde, ældre end Stonehenge. Newgrange er faktisk over 5.000 år gammel og har formodentlig været et tempel af både relegiøs, spirituel og ceremoniel betydning. Fortsæt til Nordirlands hovedstad Belfast. Overnatning i County Antrim nord for Belfast.
Dag 3
Dag 3

Belfast

Belfast
Brug hele dagen i Belfast. Byen er opdelt i fire kvarterer: The Gaeltacht Quarter, The Cathedral Quarter, The Queens's Quarter og Titanic Quarter. Hvert bydel har sin eget karakteristik, men fælles er irernes naturlige charme og imødekommenhed. Glem ikke Titanic. Der er ni gallerier med interaktive udstillinger, undervandsoplevelse, skibsdæk og -kahytter. Alene bygningen er speciel med sin unikke arkitektur. Overnatning i Belfast.
Dag 4
Dag 4

Belfast - Derry

Giants Causeway
Tag "the scenic route" fra Belfast til Giants Causeway, hvor I undervejs passerer mange idylliske små kystbyer. Stop ved Carrick-a-Rede Rope Bridge, og når I først har krydset broen belønnes I med et fantastisk fugleliv og storslået udsigt til Rathlin Island og Skotland. Fortsæt til Giants Causeway, et helt igennem magisk sted. Fortsæt til Derry. Overnatning i Derry.
Dag 5
Dag 5

Derry/Donegal

Giants Causeway
Derry - eller Londonderry - eller "The walled City" eller "Maiden City" er kendt for sin kultur og sin stærke arv der omgiver byen og de legendariske mure, der går helt tilbage til 1600-tallet. Fra Derry kører I mod Donegal gennem det smukke Inishowen Peninsula. Denne smukke køretur langs kysten byder på mange enestående udsigter, Slieve Snaght (Inishowens højeste punkt), Knockamanty Bends (stil jer på toppen af en klippe og nyd udsigten over Five Fingers Strand). Overnatning i Donegal.

Dag 6
Dag 6

Donegal

Besøg Glenveagh National Park på jeres kør-selv-rejse
Tag en tur langs Donegals kyst. Man overvældes af sceneri efter sceneri, det ene smukkere end det andet. Besøg Glenveagh National Park, Irlands største nationalpark, og nyd den smukke natur og den friske luft. Overnatning i Donegal.
Dag 7
Dag 7

Donegal - Dublin

Portsalon, Donegal
Kør mod Dublin. Undervejs kan I gøre holdt ved Ulster American Folk Park, i Castleton lige uden for Omagh. Det er et frilandsmuseum, der er bygget på den historiske forbindelse mellem Ulster og Amerika, baseret på udvandringen fra Ulster i 17- og 1800-tallet. Overnatning i Dublin.
Dag 8
Dag 8

Dublin - afrejse

Dublin
Brug den sidste tid i Dublin på sightseeing eller shopping, inden turen går til lufthavnen. Eller bestil et par ekstra overnatninger i Dublin, så der er tid til at udforske byen rigtigt.

Start nu! Det er let at bestille Northern Ireland


8 dages kør-selv ferie i det nordlige Irland
Fra 2.785 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse B&B 7 nætter inkl. morgenmad.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/wangfujing-beijing-night-market.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.