8 dages kør-selv rundrejse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Panoramic Ireland

8 dages kør-selv ferie i Irland

8 dage fyldt med overraskelser. Turen tager jer på tværs af det grønne Irland, hvor I kan opleve det storslåede Connemare, de dramatiske Cliffs of Moher, det skønne blide Kerry og det spændende Glendalough, hvorfra tømmeret til det berømte vikingeskib Havhingsten kom.
Fra 2.660 kr.

pr. person i dobbeltværelse på B&B i 7 nætter inkl. morgenmad.

Velkommen
Velkommen

Panoramic Ireland

Connemara
FDM travels kør-selv rundtur er et oplæg til hvordan en 8-dages tur kan forløbe. FDM travel reserverer jeres overnatninger, men dagene fylder I selv efter egne interesser og temperament. I det følgende har vi givet et forslag til hvordan turen kan se ud og vi har fremhævet nogle seværdigheder og attraktioner vi synes er interssante. Men måske har I helt andre interesser. Vi anbefaler at I med et godt kort og en guide over området forbereder jer godt hjemmefra, så I udnytter dagene bedst muligt.
God tur!
Dag 1.
Dag 1.

Dublin - Ballinasloe/Athlone

KIlbeggan Distillery
Kør vestpå mod Athlone. Undervejs er det værd at besøge The Kilbeggan Distillery, Irlands ældste destilleri. En tur byder både på det gamle distilleri, der nu er museum og den nye del hvor den fremragende whiskey stadig fremstilles. Hvis tidspunktet passer med frokost er den tilhørende The Pantry Restaurant et glimrende valg. Ca. 160 km.
Overnatning i Ballinasloe-området.
Dag 2.
Dag 2.

Ballinasloe-Connemara

Clonmacnoise
Fortsæt mod Galway og stop evt. i Clonmacnoise nær Athlone, et af Irlands vigtigste religiøse mindesmærker med bl.a. Cross of the Scriptures. Fortsæt til Galway og besøg Galway Crystal Factory, The Spanish Arch og Galway's katedral. Ca. 100 km. Overnatning i Connemara.
Dag 3.
Dag 3.

Connemara

Landskab ved kysten - Connemara
Brug hele dagen på at opleve dette fantastiske, smukke og uspolerede område med bjergtinder, smukke dale, åbne vidder med grønne moser og brune hedestrækninger, tørvegrave og får. Oplev den lille, charmerende by Clifden ved Owerglin-flodens udløb i Atlanterhavet (er I til skaldyr, er det et godt sted at holde frokostpause), byen Roundstone ved Bertraghboy Bay, Aughanure Castle nær Oughterard, den fascinerende Connemara National Park, Kylemore Abbey med kirke og pigeskole og det naturskønne Maam Valley. Mange steder i området tales stadig det oprindelige irske sprog. Overnatning i Connemara.
Dag 4.
Dag 4.

Connemara - Killarney

Cliffs of Moher
Kør sydpå mod Ballyvaughan og fortsæt over The Burren i County Clare, et stort område med kalkstenssletter og en spændende flora. Besøg den spændende Aillwee Cave syd for Ballywaughan inden turen går mod Cliffs of Moher, en imponerende klippestrækning, hvor klipperne stiger 100-200 m lodret op af havet. Inden I når ud til klipperne kan i evt. holde frokostpause i Lisdoonvarna og nyde noget pragtfuld røget laks på The Burren Smokehouse. Videre mod Killarney evt. med Shannon-færgen Killimer-Tarbert (ca. 16 € for bil og passagerer). Ca. 225 km. Overnatning i Killarney-området.
Dag 5.
Dag 5.

Kerry

I kan fx opleve Gap of Dunloe
Brug hele dagen på at opleve den berømte og fantastisk smukke "Ring of Kerry", en 170 km lang rundtur om halvøen Iveragh. Køreturen fra Killarney til Moll's Gap er fantastisk smuk med storslåede udsigter over søer og bjerge fra Lady's View og Torc Waterfall. Hvis tiden tillader det, så tag et smut til Gap of Dunloe eller tag en spadseretur rundt om Muckross House and Gardens. Undervejs oplever I det ene fascinerende sceneri efter det andet. En spændende mulighed er efter Waterville at skyde "genvej" tilbage ad de små veje over halvøens indre. Overnatning i Killarney-området.
Dag 6.
Dag 6.

Kerry-Cork

Muckross
Kør til Cork, Irlands næststørste by. Undervejs bør I besøge Blarney Castle nord for Cork og kysse the Clarney Stone, der giver veltalenhedens gave. Besøg The English Market, et spændende overdækket marked, hvor ikke mindst fiskehandlere udbyder et væld af spændende varer. Se også the Shandon Church, et af Corks vartegn og Cork City Goal, et berygtet fængsel, der i midten af 1800-tallet havde op til 1.000 fanger. Kør evt. ud til Midleton øst for Cork og besøg Jameson Heritage Center. Ca. 100 km. Overnatning i Cork-området.
Dag 7.
Dag 7.

Cork-Dublin

Glendalough, Wicklow
Fra Cork kan I vælge to veje til Dublin, N20 nordpå eller N25 østpå. Vælger I N20, kan I stoppe i Cahir og besøge Cahir Castle fra 1200-tallet, inden I fortsætter til Cashel. Besøg Rock Cashel, et af Irlands vigtigste monumenter og et omdrejningspunkt i Irlands historie. Fortsæt ad N8 mod Dublin.

Vælger I N25, kan I fortsætte til Waterford og tage en tur rundt på krystalfabrikken. I Waterford findes også et museum, Waterford Treasures, med spændende udgravninger fra vikingetiden. Fortsæt mod Dublin ad N9. Kør evt. igennem Kilkenny til Dunmore Caves med huler og drypstenshuler, og hvor der også er fundet vikingemønter. Fortsæt mod Dublin, evt. igennem Wicklow og Glendalough med sin klosterruin fra det 6. århundrede (Wicklow og Glendalough kan evt. udsættes til afrejsedagen, hvis flyafgangen fra Dublin er sent på dagen). Ca. 270 km. Overnatning i Dublin-området.

Dag 8.
Dag 8.

Dublin - afrejse

O'Connell Bridge, Dublin
Sightseeing i Dublin eller en halvdagstur til Wicklow og Glendalough og retur til lufthavnen.
Eller et par ekstra overnatningen i Dublin.

  

Start nu! Det er let at bestille Panoramic Ireland


8 dages kør-selv ferie i Irland
Fra 2.660 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse på B&B i 7 nætter inkl. morgenmad.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her..

Kontakt os nedefor eller
se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/wangfujing-beijing-night-market.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.