8 dages kør-selv rundrejse i det vestlige Irland

Prisen inkluderer

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Western Ireland

8 dages kør-selv ferie i det vestlige Irland

8 dage gennem det smukke og dramatiske vestlige Irland, der tager jer rundt i Connemare's dramatiske natur, The Burren og Cliffs of Moher til Ring of Kerry's fascinerende kystlandskaber. Og undervejs passerer I spændende og hyggelige byer som Galway, Limerick og Killarny.
Fra 2.730 kr.

pr. person i dobbeltværelse B&B 7 nætter inkl. morgenmad.

Velkommen
Velkommen

Western Ireland

Sally Gap, Wicklow
FDM travels kør-selv ferie er et oplæg til hvordan en 8-dages tur kan forløbe.Vi reserverer jeres overnatninger, men dagene fylder I selv efter egne interesser og temperament. Her giver vi et forslag til hvordan turen kan se ud og vi har fremhævet nogle seværdigheder og attraktioner vi synes er interessante. Men måske har I helt andre interesser. Vi anbefaler at I med et godt kort og en guide over Irland forbereder jer godt hjemmefra, så I kan udnytte dagene bedst muligt.
God tur!
Dag 1.
Dag 1.

Dublin - Ballinasloe/Athlone

Connemara
Kør vestpå mod Athlone. Undervejs er det værd at besøge The Kilbeggan Distillery, Irlands ældste destilleri. En tur byder både på det gamle distilleri, der nu er museum og den nye del hvor den fremragende whiskey stadig fremstilles. Hvis tidspunktet passer med frokost er den tilhørende The Pantry Restaurant et glimrende valg. Ca. 155 km.
Overnatning i Ballinasloe-området.
Dag 2.
Dag 2.

Ballinasloe - Connemara

Kylemore Abbey
Fortsæt mod Galway og stop evt. i Clonmacnoise, et af Irlands vigtigste religiøse mindesmærker med bl.a. Cross of the Scriptures. Fortsæt til Galway og besøg Galway Crystal Factory, The Spanich Arc og Galway's katedral. Ca. 100 km. Overnatning i County Galway.
Dag 3.
Dag 3.

Connemara

Connemara
Brug dagen på at opleve dette fantastisk smukke område med bjerge, smukke dale, grønne moser og brune hedestrækninger, tørvegrave go får. Oplev den lille, charmerende by Clifden ved Atlanterhavet, byen Roundstone ved Bertraghboy Bay, Aughanure Castle nær Oughterard, den fascinerende Connemara National Park, Kylemore Abbey med kirke og pigeskole og det naturskønne Maam Valley. Ca. 200 km. Overnatning i County Galway.
Dag 4.
Dag 4.

Connemara - Killarney

Cliffs of Moher
Kør sydpå mod Ballyvaughan og fortsæt over The Burren i County Clare, et stort område med kalkstenssletter og en spændende flora. Besøg den spændende Aillwee Cave syd for Ballywaughan inden turen går mod Cliffs of Moher, en imponerende klippestrækning, hvor klipperne stiger 100-200 m lodret op af havet. Inden I når ud til klipperne kan i evt. holde frokostpause i Lisdoonvarna og nyde noget pragtfuld røget laks på The Burren Smokehouse. Videre mod Killarney evt. med Shannon-færgen Killimer-Tarbert (ca. 16 € for bil og passagerer). Ca. 225 km. Overnatning i Killarney-området.
Dag 5.
Dag 5.

Kerry

KIllarney
Brug hele dagen på den berømte og fantastisk smukke "Ring of Kerry". Køreturen fra Killarney til Moll's Gap er fantastisk smuk med storslåede udsigter over søer og bjerge fra Lady's View og Torc Waterfall. Undervejs oplever I det ene fascinerende sceneri efter det andet. En spændende mulighed er efter Waterville at skyde "genvej" tilbage ad de små veje over halvøens indre. Ca. 150 km. Overnatning i Killarney-området.
Dag 6.
Dag 6.

Kerry

Muckross
Besøg Muckross House syd for Killarney. Tag en guidet tur gennem det smukke victorianske palæ og gå en tur i den flotte park. Eller endnu bedre, tag en hestevogn gennem parken til det smukke Torc Waterfall. En tur på en timestid og absolut det hele værd. Kør ud til halvøen Dingle og oplev den helt enestående natur, fx ved Connor Pass. Kør en rundtur "Sela Head Drive" på halvøens vestlige spids mellem utallige keltiske ruiner. På Dingle er sproget irsk, og mange skilte er kun på det lokale sprog. Ca. 80 km. Overnatning i Killarney-området.
Dag 7.
Dag 7.

Kerry - Limerick

Durty Nellie, Bunratty
Kør mod Limerick. Stop i Adare, en yndig lille landsby, og besøg Adare Heritage Centre, der fortæller om byens historie tilbage fra 1200-tallet. I Limerick kan I besøge de historiske kvarterer Irishtown, King Johns Castle og ikke mindst Hunts Museum med fin keltisk kunst. Besøg evt. Bunratty Castle and Folk Park og besøg det gamle slot, frilandsmuseet og nyd en "pint of Stout" på Durty Nellies. Ca. 125 km. Overnatning i Limerick-området.
Dag 8.
Dag 8.

Limerick - Dublin

Temple Bar, Dublin
Kør mod Dublin, ca. 210 km. Afrejse - eller et par ekstra nætter i Dublin.

Start nu! Det er let at bestille Western Ireland


8 dages kør-selv ferie i det vestlige Irland
Fra 2.730 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse B&B 7 nætter inkl. morgenmad.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores butikker.
Se åbningstider og adresser her.

Kontakt os nedefor eller
se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/japan/tokyo/overlevelsestur-i-japan.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.