Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Akureyri

Akureyri er Islands fjerdestørste by, og indbyggertallet er på ca. 18.000. Den ligger på bredden af en af Islands mest spektakulære fjorde på en baggrund af et landskab i utrolige jordfarver og grønne bjerge med evig sne på toppen. Det er et barsk og smukt syn. Vejret er lidt af en gåde, for på trods af at byen ligger ca. 100 km fra polarcirklen, når temperaturen om sommeren op på ca. 20 grader på en god dag.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Godafoss

Gudernes vandfald, Godafoss, er en af Islands smukkeste og mest populære seværdigheder. Her styrter vandet fra floden Skjálfandafljót gennem ned gennem kløften med sit iskolde gletsjervand.
Námaskarð-passet

Námaskarð-passet

Tæt ved vulkanen Krafla ligger Námaskarð-passet. Herfra kan man betragte jordoverfladen med kogende mudderpøle og dampende ventilationskanaler. Det er svært ikke at føle sig lille, når man står over for så store naturkræfter.
Frilandsmuseet Laufas

Frilandsmuseet Laufas

Frilandsmuseet Laufas blev opført i 1865, og tørvehusene er nu museum, der vidner om livet på landet i Island for hundreder af år tilbage.

Havn

Havn
Akureyris naturlige havn giver læ for vind og vejr det meste af året. Her er dog intet moleanlæg, så krydstogterne ligger for svaj. Gæsterne sejles ind på land i de mindre tenderbåde.
Denne side er udskrevet d. 17. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/krydstogt/rederier/royal-caribbean/navigator-of-the-seas/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.