Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Island

 • Med barnebarn Island rundt, Landmannalaugar

  17.04.15: Lise
  Vi besøgte Island 2 gange i 90'erne. Begge vore børn syntes som vi, at det var fantastisk trods møvet vejr. Vi fik lyst til et gensyn denne gang med vort 7-årige barnebarn.
  Se hele rejsetippet
 • Eventyr på Sagaøen

  (Bedømt af 9 personer)
  En forlænget weekend på Island udviklede sig til en fantastisk badeferie fyldt med gastronomiske indslag, naturoplevelser og gode grin.

  April er en god måned at besøge Island.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse

  (Bedømt af 3 personer)
  11.01.13: Regina
  En rejse til Island giver oplevelser på en hel spiciel måde. Island er både skræmmende, yndig, fascinerende og overvældende med sit storslåede landskab, hvor man oplever flotte vandfald, øde stepper, lavaområder, varme kilder, gejsire, isfyldte laguner, et rigt fugleliv, venlige og særprægede mennesker, gamle og moderne kirker og bygninger, ensomme fjorde og meget meget mere.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Island

Et imploderet vulkankrater
Rejsetips indsendt af:
Johanne Carlsen
København
16. april 2009

Fængslende natur på Island

Er du til store naturoplevelser, så vil jeg klart anbefale en tur til Island. Om man er til geysere, hvalsafari, vulkankratere, varme kilder eller isgletsjere, så har Island det hele.
Den blå lagune
Den blå lagune

Det først indtryk

Allerede på turen ind til Reykjavik fra lufthavnen forundres man af naturen. Her bliver man mødt af et knudret "månelandskab", som egentlig er lavamarker dannet af vulkanudbrud. Tag et smut indenom Den blå lagune på vejen og fornemmelsen af at være i det ydre rum forstærkes af det surrealistiske blå vand indhyllet i vanddampe. Vandet er varmt - nogen steder rigtig varmt - og der er selvbetjening ved spanden med mineralansigtsmasker. En anderledes spaoplevelse som skal opleves!
Gulfoss
Gulfoss

Flere naturoplevelser

Jeg nåede desuden at se det imponerende Gulfoss vandfald, geysere, et vulkankrater samt at være på hvalsafari. Desværre gemte hvalerne sig på den dag, men solen skinnede så det var stadig en fornøjelig sejltur. Vi fik et tilgodebevis som kan bruges inden for et år, så jeg må jo bare tilbage igen!
Madtips

Madtips

Hvis I kan lide hummer, så vil jeg på det kraftigste anbefale Hummarhuset i Reykjavik. Priserne er i den dyrere ende (dog billigere end herhjemme) men maden er tilgengæld himmelsk. Og snyd endelig ikke jer selv for desserten. Den var et sandt mesterstykke :)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Island

Hoteller i Reykjavik
Rejser til Island
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/minneapolis/extended-stay-america-minneapolis-bloomington.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.