Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Island

 • Med barnebarn Island rundt, Landmannalaugar

  17.04.15: Lise
  Vi besøgte Island 2 gange i 90'erne. Begge vore børn syntes som vi, at det var fantastisk trods møvet vejr. Vi fik lyst til et gensyn denne gang med vort 7-årige barnebarn.
  Se hele rejsetippet
 • Eventyr på Sagaøen

  (Bedømt af 9 personer)
  En forlænget weekend på Island udviklede sig til en fantastisk badeferie fyldt med gastronomiske indslag, naturoplevelser og gode grin.

  April er en god måned at besøge Island.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse

  (Bedømt af 3 personer)
  11.01.13: Regina
  En rejse til Island giver oplevelser på en hel spiciel måde. Island er både skræmmende, yndig, fascinerende og overvældende med sit storslåede landskab, hvor man oplever flotte vandfald, øde stepper, lavaområder, varme kilder, gejsire, isfyldte laguner, et rigt fugleliv, venlige og særprægede mennesker, gamle og moderne kirker og bygninger, ensomme fjorde og meget meget mere.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Island

Fantastisk natur på Island
Rejsetips indsendt af:
Julie Jespersen
Taastrup
14. jan. 2010

Fantastisk natur på Island

Mit rejsetips handler om min og mine spejderes fantastiske tur til Island, hvor vi fik set den mest utrolige natur og oplevet rigtig meget inden for få kilometers afstand...

Landingsbanen i Akureyri på Island

Vi landede med et lille fly i Akureyri fra Københavns lufthavn (flyet går kun mandag og fredag, og kun to gange de dage). Vi steg ud og mødte varme solstråler mod os, mens vi så bjergene tårne sig op hele vejen rundt, med en stor sø i midten, som også udgjorde ende af landingsbanen.

Under hele vores uge var vi så heldige med vejret, vi havde solskin hele tiden, men man skal dog vænne sig til at der er lyst 24 timer i døgnet, for solen går ikke rigtigt ned, så man skulle huske natbriller. Vi boede på en campingplads i telte, og kunne gå ind til bymidten i Akureyri, som er en super hyggelig lille by, med farvede træhuse over det hele, bakket, og med små butikker, som hver solgte deres form for islandske trøjer og andre islandske ting.

Der var bare en dejlig stemning hele tiden, i byen som lå ned til vandet. Vores program i løbet af ugen bød på ridning på islandske heste, hvaltur ude på en båd i 4 timer, hvor vi så delfiner, hvaler og forskellige fugle, og river rafting ned ad en 10 km lang flod, hvor vi kunne vælge forskellige sværhedsgrader, afhængig af hvad man turde og hvad guiden gav os lov til.

Vi gik også op i nogle af de største bjerge bagved Akureyri byen, hvor vi kom op i 2500 meters højde, og det kunne mærkes, men hvor der var sne, tynd luft, og en fantastisk udsigt.

Alt i alt har det været en af mine bedste spejderlejre i mine 14 år som spejder, og jeg kan kun VARMT anbefale at man burde tage derover. Det er hele turen værd, og der er så meget at se. Jeg skal ihvertfald helt sikkert tilbage :D
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Island

Hoteller i Reykjavik
Rejser til Island
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/bo-ikke-paa-ameritania-i-new-york.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.