Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Island

 • Med barnebarn Island rundt, Landmannalaugar

  17.04.15: Lise
  Vi besøgte Island 2 gange i 90'erne. Begge vore børn syntes som vi, at det var fantastisk trods møvet vejr. Vi fik lyst til et gensyn denne gang med vort 7-årige barnebarn.
  Se hele rejsetippet
 • Eventyr på Sagaøen

  (Bedømt af 9 personer)
  En forlænget weekend på Island udviklede sig til en fantastisk badeferie fyldt med gastronomiske indslag, naturoplevelser og gode grin.

  April er en god måned at besøge Island.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse

  (Bedømt af 3 personer)
  11.01.13: Regina
  En rejse til Island giver oplevelser på en hel spiciel måde. Island er både skræmmende, yndig, fascinerende og overvældende med sit storslåede landskab, hvor man oplever flotte vandfald, øde stepper, lavaområder, varme kilder, gejsire, isfyldte laguner, et rigt fugleliv, venlige og særprægede mennesker, gamle og moderne kirker og bygninger, ensomme fjorde og meget meget mere.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Island

Rejsetips af samme forfatter

Gletchervandring i Island
FDM travel Webredaktør
Alan Telefon: 70 11 60 11

Gletchervandring i Island

De fleste kan faktisk komme på gletchervandring i Island. Jeg var med på en vandring i den sydlige del af Island (ca. 180 km fra Reykjavik) og fik en forrygende oplevelse.
På med crampons og så afsted

På med crampons og så afsted

Der stod 2 guider og tog imod vores gruppe. Her fik vi udleveret en isøkse og crampons (jernpigge) til vandrestøvlerne. Derefter forklarede de hvordan man skulle gå med sådan et par tingester og så var det ellers afsted.

De første par skridt var lidt udsikre, men efterhånden som jeg og de andre stolede mere og mere på "pigskoene" jo lettere blev det. Vi vandrede rundt et par timer og så de flotteste nuancer i isen og den omkringliggende natur var var fantastisk.

Guiderne var rigtig gode og fortalte løbende om gletcheren. Det var specielt interessant eller lidt rystende at høre hvor hurtigt en stor del var smeltet de seneste år.

Vi havde alle en forrygende tur og var enige om af de anstrengelserne ikke var værre end man kunne klare det selvom man skulle være kommet lidt op i årene.

God fornøjelse
Leif

Aktiviteter
Gletchere, Vandreture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Alans profilside

Læs mere om rejser til Island

Hoteller i Reykjavik
Rejser til Island
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/krydstogt/krydstogt/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.