Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Island

 • Med barnebarn Island rundt, Landmannalaugar

  17.04.15: Lise
  Vi besøgte Island 2 gange i 90'erne. Begge vore børn syntes som vi, at det var fantastisk trods møvet vejr. Vi fik lyst til et gensyn denne gang med vort 7-årige barnebarn.
  Se hele rejsetippet
 • Eventyr på Sagaøen

  (Bedømt af 9 personer)
  En forlænget weekend på Island udviklede sig til en fantastisk badeferie fyldt med gastronomiske indslag, naturoplevelser og gode grin.

  April er en god måned at besøge Island.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse

  (Bedømt af 3 personer)
  11.01.13: Regina
  En rejse til Island giver oplevelser på en hel spiciel måde. Island er både skræmmende, yndig, fascinerende og overvældende med sit storslåede landskab, hvor man oplever flotte vandfald, øde stepper, lavaområder, varme kilder, gejsire, isfyldte laguner, et rigt fugleliv, venlige og særprægede mennesker, gamle og moderne kirker og bygninger, ensomme fjorde og meget meget mere.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Island

Laugarvegur - turen er startet
Rejsetips indsendt af:
Nina Drivsholm
Odense
23. dec. 2009

Islandske strabadser

Mit rejsetip handler om vandretur i øde egne af Island. Ruten er ca.100km, hedder Laugarvegur og strækker sig fra sydkysten og ind midt på øen over lavaørken, langs sydende svovlstinkende varme kilder i fjeldet og sneklædte fjelde. Fænomenale farver i fjelde, midnatsol og masser af frisk fjeldluft!

Turen startede med et bad i de varme kilder.

Efter at vi i bus var blevet transporteret ind i fjeldet og læsset af med rygsække, proviant og masser af forventninger, var den første udfordring at tænke på at vove at klæde om til badetøj i fri, islandsk luft - ca.15gr.MEN belønningen var stor: at springe ned i 37gr.varmt vand i søen, som lå ved Landmannalaugur og mærke det varme vand løsne alle spændinger i kroppen, imens hovedet blev holdt frisk oppe i vinden. SÅ var vi parate til at starte dagens vandre etape ind til første fjeldhytte på ruten. Vi vidste, at der ingen mobildækning var på turen, så alt arbejdsstress og forpligtelser blev definitivt lagt bag os. Herligt!

Aktiviteter
Vandreture

Kommentarer til rejsetips om Island

Super rejsetips!

30/12 2009 Hanne Dalsager
1000 tak for dit super rejsetips. Vi starter med en badetur i Værløse Svømmehal. Vi vil hermed indvie "Sundhedsåret 2010". Næste step bliver vist Island! Hvad er prisen for en ny super krop? nytårshilsen Hanne D.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Island

Hoteller i Reykjavik
Rejser til Island
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.