Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Island

 • Eventyr på Sagaøen

  (Bedømt af 9 personer)
  En forlænget weekend på Island udviklede sig til en fantastisk badeferie fyldt med gastronomiske indslag, naturoplevelser og gode grin.

  April er en god måned at besøge Island.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse

  (Bedømt af 3 personer)
  11.01.13: Regina
  En rejse til Island giver oplevelser på en hel spiciel måde. Island er både skræmmende, yndig, fascinerende og overvældende med sit storslåede landskab, hvor man oplever flotte vandfald, øde stepper, lavaområder, varme kilder, gejsire, isfyldte laguner, et rigt fugleliv, venlige og særprægede mennesker, gamle og moderne kirker og bygninger, ensomme fjorde og meget meget mere.
  Se hele rejsetippet
 • Landmannalaugar skal bare opleves

  (Bedømt af 3 personer)
  03.12.12: Rasmus Pedersen
  Var i Island i sommeren 2012 og jeg har aldrig set så smukt et land.

  Tager man til Island, så skal man også tage til de varme kilder i Landmannalaugar.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Island

Rejsetips af samme forfatter

Med barnebarn Island rundt, Landmannalaugar
Rejsetips indsendt af:
Lise
Århus
17. april 2015

Med barnebarn Island rundt, Landmannalaugar

Vi besøgte Island 2 gange i 90'erne. Begge vore børn syntes som vi, at det var fantastisk trods møvet vejr. Vi fik lyst til et gensyn denne gang med vort 7-årige barnebarn.
Succes igen. Alle gange i telt - denne gang dog i familietelt med plads til bord og stole. Vi var egen bil og var tre uger på Island. Med 3 uger til rådighed kan man også nå vestfjordene. Men der er så meget at se på Island, at selv 3 uger efterlader ting man gerne vil se. Vi planlagde tiden i god tid, hvilket viste sig yderst hensigtsmæssigt, da vi gerne ville et par dage til Landmannalaugar. Der bringer en almindelig personbil ikke en - det kræver en 4 - hjulstrækker. At tage telt med bussen var ikke helt realistisk for os, så vi bestilte overnatning i hytten (sovesale), så vi kunne begrænse bagagen lidt (soveposer og andre vigtige ting. Bor man i hytten er der gasblus og man behøver ikke tage kogegrej og tallerkener med. Vi havde mad med, men der er en lille butik med et begrænset udvalg. Hytten var allerede 1. januar optaget udvalgte dage i januar. Landmannalaugar er et must, hvis man er i Island. Gå den fantastiske tur og se signaturbjergene. Sid også i det naturlige varme bad, hvor to åer kommer med varmt vand. Gratis. Thorshanerne hygger sig også i åerne. I det hele taget behøver man ikke betale 300 kr for at bade varmt. Mange billige friluftsbade og et par gange badning i den fri natur. Slut for nu - følger op med flere oplevelser en anden dag

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Island

Hoteller i Reykjavik
Rejser til Island
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.