Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Island

 • Med barnebarn Island rundt, Landmannalaugar

  17.04.15: Lise
  Vi besøgte Island 2 gange i 90'erne. Begge vore børn syntes som vi, at det var fantastisk trods møvet vejr. Vi fik lyst til et gensyn denne gang med vort 7-årige barnebarn.
  Se hele rejsetippet
 • Eventyr på Sagaøen

  (Bedømt af 9 personer)
  En forlænget weekend på Island udviklede sig til en fantastisk badeferie fyldt med gastronomiske indslag, naturoplevelser og gode grin.

  April er en god måned at besøge Island.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse

  (Bedømt af 3 personer)
  11.01.13: Regina
  En rejse til Island giver oplevelser på en hel spiciel måde. Island er både skræmmende, yndig, fascinerende og overvældende med sit storslåede landskab, hvor man oplever flotte vandfald, øde stepper, lavaområder, varme kilder, gejsire, isfyldte laguner, et rigt fugleliv, venlige og særprægede mennesker, gamle og moderne kirker og bygninger, ensomme fjorde og meget meget mere.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Island

Rejsetips af samme forfatter

Oplev Island på 4 hjul
Rejsetips indsendt af:
Odense
24. sept. 2010

Oplev Island på 4 hjul

Den bedste måde at opleve det rå og autenstiske Island er uden tvivl at leje en bil, så man er helt uafhængig og fri.

Island har en fantastisk flot og fascinerende natur, der byder på mange overraskelser. Hvis du lejer en bil (og medbringer telt) eller et motorhome, giver det dig en frihed der matcher Islands uberegnelige natur perfekt.
Mine erfaringer er at man ikke kan planlægge sin rute rundt på Island præcist i forvejen, for de største oplevelser er sjældent afmærket i guidebøgerne. Så din rejse får en helt anden dimension, hvis du har mulighed for at følge en pludselig indskydelse eller en spændende lille vej ind i det ukendte.

Hvis bilen er udstyret med sovepladser er du helt uafhængig og kan altid slå lejr når der passer dig, på en af de mange små lejrpladser, der ligger drysset ud over Island. Ofte med toilet- og køkkenfasciliteter.... -og det mest fantastiske: en lille naturlig pool af sten, fyldt med dampende varmt vand fra undergrunden. Det er helt ubeskriveligt at sidde i det lækreste varme vand, midt i ødemarken og mærke en let kølig støvregn mod sit ansigt og skimte en stjerne eller to bag nattehimlens skyer! Disse små perler slår den ellers smukke, men meget turistede "Blå Lagune" med mange længder.

Et andet godt tip til rejsen på Island er at man vælger forskellige ankomst- og afgangslufhavn. På den måde kan du starte din rejse på nordsiden af Island, køre hele vejen gennem landet og slutte på sydsiden uden at skulle køre tilbage for at flyve hjem.

Transport
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Island

Hoteller i Reykjavik
Rejser til Island
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.