Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Reykjavik

Læs mere om rejser til Reykjavik

Rejsetips af samme forfatter

Hvalsafari og Fish&Chips fra Reykjavík
FDM travel - bookingassistent
Dorothée

Hvalsafari og Fish&Chips fra Reykjavík

Fra Reykjaviks havn har I mulighed for at tage på Hvalsafari, firmaet Elding tilbyder en 2,5-3 timers bådtur hvor I har ganske stor chance for at sejle forbi nogle vågehvaler, pukkehvaler eller delfiner.
Kaptajnerne er erfarne og er dygtige til at finde de bedste steder.
Hvis I har været så uheldige ikke at se nogle, så kan I glæde jer om at have haft en rigtigt hyggelig tur i den rene og friske islandske luft og over at have set nogle søde søpapegøjer og andre flotte søfugle. Husk at medbringe noget varmt overtøj, hue og handsker, ved havet bliver der meget køligere end på land.

Lige overfor havnen, på adressen Tryggvagötu 8, ligger en lille restaurant som hedder "Fish & Chips". Deres specialitet er en sundere udgave af den traditionelle Fish & Chips, lavet med den bedste ferske fisk. Alt er hjemmelavet og originalt, dejen er tilberedt af speltmel, kartoflerne er lavet i ovn og mayonnaisen er lavet af Skyr, den unikke islandske tykke yoghurt. Priserne er rimelige. Det er et af mine favorit spisesteder i Reykjavik.

Hvis I planlægger at besøge området omkring Akureyri og Mývatn, anbefaler jeg i stedet at tage bådturen fra Husavik havn, med firmaet North Sailing, som er de første der har tilbudt sådan en tur og hvor man sejler om bord på nogle rigtig flotte skonnerter.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Dorothées profilside

Læs mere om rejser til Reykjavik

Hoteller i Reykjavik
Rejser til Reykjavik
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.