Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Reykjavik

Læs mere om rejser til Reykjavik

Rejsetips af samme forfatter

Oplev Island fra en Monsterjeep
FDM travel Webredaktør
Alan Telefon: 70 11 60 11

Oplev Island fra en Monsterjeep

Er du klar over hvor meget du egentlig kan nå på en forlænget rejse til Reykjavik på Island? Jeg selv blev overrasket efter en tur på 4 dage.
Det blev alt fra en tur i Den blå Lagune, en dagsudflugt med de seje Monsterjeeps og ud i naturen til et forrygende natteliv i Reykjavik. Men det var turen med Monsterjeep, der gav et minde for livet.
Skógafoss på Island
Skógafoss på Island

Tag på tur med en Monsterjeeps og du er garanteret et forrygende adrenalinkick

Den største oplevelse på Island var uden tvivl dagsudflugten med de enorme Monsterjeeps. Er du rigtig heldig, så får du en herlig guide, der kan fortælle røverhistorier, sagn og komme med en masse nyttig viden. Jeg valgte en tur, der gik sydøst for Reykjavik og sprang klassikkerne over som vandfaldet Gullfoss og geyserområdet. Til gengæld oplevede jeg en fantastisk smuk men barsk natur, hvor vi fx gjorde holdt ved vandfaldene Seljalandsfoss og Skógafoss. Det ene er omkring 60 meter højt og det er ikke ualmindeligt der er en flot og klar regnbue du nærmest kan gå ind i. Et betagende syn. Vi var også på en vandretur på gletscheren Eyjafjallajökull, hvor vulkanen sprang i luften samme aften og forårsagede en masse overskrifter de næste måneder i foråret 2010.

Jeg fik også en herlig smagsprøve på hvad de enorme Monsterjeeps egentlig kan præsterer. Pludselig kørte chaufføren ud mod den sorte strand og stoppede umiddelbart før en skrant med udsigt til de voldsomme bølger fra Atlanterhav, der konstant slår ind mod stranden. Så sagde chaufføren ellers ”hold på hat og briller”, satte jeepen i gear og så fløj vi ellers ud over stranten. WOW…der blev produceret en masse adrenalin men sikke et sus. Vi skulle selvfølgelig også op igen…det så helt umuligt ud, men gik som en leg. Her kan rutchebanen i Tivoli godt pakke sammen :o)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Alans profilside

Læs mere om rejser til Reykjavik

Hoteller i Reykjavik
Rejser til Reykjavik
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/orlando/orlando-super-restaurant-paa-international-drive.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.