Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Island

 • Med barnebarn Island rundt, Landmannalaugar

  17.04.15: Lise
  Vi besøgte Island 2 gange i 90'erne. Begge vore børn syntes som vi, at det var fantastisk trods møvet vejr. Vi fik lyst til et gensyn denne gang med vort 7-årige barnebarn.
  Se hele rejsetippet
 • Eventyr på Sagaøen

  (Bedømt af 9 personer)
  En forlænget weekend på Island udviklede sig til en fantastisk badeferie fyldt med gastronomiske indslag, naturoplevelser og gode grin.

  April er en god måned at besøge Island.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse

  (Bedømt af 3 personer)
  11.01.13: Regina
  En rejse til Island giver oplevelser på en hel spiciel måde. Island er både skræmmende, yndig, fascinerende og overvældende med sit storslåede landskab, hvor man oplever flotte vandfald, øde stepper, lavaområder, varme kilder, gejsire, isfyldte laguner, et rigt fugleliv, venlige og særprægede mennesker, gamle og moderne kirker og bygninger, ensomme fjorde og meget meget mere.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Island

Teknisk museum med særlig service i Island
Rejsetips indsendt af:
Liv Fugl
Kbh. N
2. jan. 2011

Teknisk museum med særlig service i Island

Sidste sommer var vi i Island og prøvede lidt for sjov at køre ned til der hvor færgen fra Danmark kommer ind (Seydisfjördur). Det var først og fremmest en meget stejl tur med en helt fantastisk udsigt.
Men yderligere opdagede vi, da vi skulle til at vende bilen på en lille blindgyde i den ellers meget stille by, at det da vist så ud til at ligge et museum på vejen. Det viste sig at være Det Tekniske Museum - placeret ifb. med den første telefoncentral på Island - den første forbindelse der var blevet lavet til Danmark (og omverdenen). Udefra virkede det hele lidt dødt, men der viste sig indenfor et meget elskværdigt personale som gladeligt fortalte og demonstrerede alt teknikken - vi fik skrevet vores navne på morsestrimler og lærte en masse om udfordringerne ved udbredelsen af telefonien i Island. Man kunne også se forskellige tiders svar på dykkerudstyr, lægetasker samt teknisk undervisningsmateriale for nutidens ungdom og mange andre sjove ting.
Stedet kan varmt anbefales - særligt hvis man er lidt teknisk interesseret!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Island

Hoteller i Reykjavik
Rejser til Island
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.