Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Island

 • Med barnebarn Island rundt, Landmannalaugar

  17.04.15: Lise
  Vi besøgte Island 2 gange i 90'erne. Begge vore børn syntes som vi, at det var fantastisk trods møvet vejr. Vi fik lyst til et gensyn denne gang med vort 7-årige barnebarn.
  Se hele rejsetippet
 • Eventyr på Sagaøen

  (Bedømt af 9 personer)
  En forlænget weekend på Island udviklede sig til en fantastisk badeferie fyldt med gastronomiske indslag, naturoplevelser og gode grin.

  April er en god måned at besøge Island.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse

  (Bedømt af 3 personer)
  11.01.13: Regina
  En rejse til Island giver oplevelser på en hel spiciel måde. Island er både skræmmende, yndig, fascinerende og overvældende med sit storslåede landskab, hvor man oplever flotte vandfald, øde stepper, lavaområder, varme kilder, gejsire, isfyldte laguner, et rigt fugleliv, venlige og særprægede mennesker, gamle og moderne kirker og bygninger, ensomme fjorde og meget meget mere.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Island

Rejsetips af samme forfatter

 • Mallorca - væk med fordommene!

  (Bedømt af 13 personer)
  08.09.11: Christina
  Mallorca lugter ikke længere af grisefest, men dufter derimod af sommer, appelsinplantager og en masse skønne ferieoplevelser!

  Med det store udbud af billige flyrejser fra Danmark til Mallorca er det nemt at gøre alvor af drømmene om en ferie i det varme syd, når den danske sommer knap kommer frem fra sit vinterhi og oven i købet viser sig fra sin vådeste side.
  Se hele rejsetippet
 • Udflugtsmuligheder på Zakynthos i Grækenland

  (Bedømt af 8 personer)
  20.02.11: Christina
  Det kan være svært at finde oplysninger om udflugtsmuligheder og aktiviteter på Zakynthos før man rejser – selv på Google! Ikke desto mindre er udbuddet stort.
  Se hele rejsetippet
 • Køln – en storbyferie værd!

  Vinderrejsetip Maj 2011
  (Bedømt af 14 personer)
  05.02.11: Christina
  Den mægtige, gotiske domkirke troner over den moderne, indre by, mens idyllen og freden hersker i Kølns gamle bydel langs med Rhinen. Over alt bobler det af liv, for foruden byens godt 1 mio. indbyggere besøges Køln hvert år af over 2,5 mio. turister.
  Se hele rejsetippet
Udflugter og god mad på Island
Rejsetips indsendt af:
Aalborg SV
5. feb. 2011

Udflugter og god mad på Island

I marts 2009 var vi på ferie på Island. Vi havde i forvejen kigget på udflugtsmulighederne på internettet og havde også bestilt nogle ture hjemmefra.
Efter ankomsten fandt vi dog ud af, at det sagtens kunne betale sig at tjekke udflugtsprogrammet hos nogle af de øvrige udbydere. Iceland Excursions (IE) og Reykjavik Excurtions udbyder nogle af de samme udflugter - priserne hos Reykjavik Excurtions er dog lidt lavere end Iceland Excurtions, og kvaliteten af busser og guider var efter vores mening den samme.

Netbus er et mindre firma, som udbyder udflugter til langt billigere penge end de to øvrige selskaber. Vi bookede 2 udflugter til hhv. den blå lagune og den gyldne cirkel gennem hotellets reception (Hotel Reykjavik) og var godt tilfredse med turene. Alle 3 selskaber kører rundt i byen og samler folk op ved deres hoteller, og efter udflugterne bliver man kørt tilbage til hotellet. En fin service.
Perlan, Reykjavik
Perlan, Reykjavik

Restauranter i Reykjavik

På den uge, vi var i Reykjavik, nåede vi også at besøge en del gode og knap så gode restauranter.

Af de bedste kan anbefales:
• Caruso, Þingholtsstraeti 1 - En super hyggelig restaurant med et bredt udvalg på menukortet. Deres fiskeretter er fantastiske.

• Brasseri Askur, Suðurlandsbraut 4 - Familierestaurant/steakhouse. Om søndagen har de en lækker steak-buffet med alle mulige slags kød, salater og tilbehør i lange baner.

• Perlan - Fin restaurant med en fantastisk udsigt over hele Reykjavik. Det kan bestemt anbefales at få den oplevelse med, og prisen på en menu er ikke specielt meget højere end på en af de gode restauranter nede i byen. Alligevel er service og kvalitet helt i top.

• Restaurant Reykjavik, Vesturgata 2 - Fin restaurant med den store fiskebuffet. Her er kvalitet og service også helt i top. Efter middagen kan man gå ind på den tilstødende isbar. Det anbefales at tage varmt tøj på, da alt er lavet af is.

Vil man spise noget typisk islandsk mad, man kan prøve Sjavarbarinn, som ligger nede ved havnen. Det er hverken nogen fin eller hyggelig restaurant, men det er oplevelsen værd, hvis man gerne vil prøve nogle islandske specialiteter!

Aktiviteter
Udflugter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Island

Hoteller i Reykjavik
Rejser til Island
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/bo-billigt-i-queens-hav-flere-penge-til-raadighed-i-new-york-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.