Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Israel

 • Israel - verdens største variation

  (Bedømt af 3 personer)
  15.01.12: Morten Margolinsky
  Vi har (senest) været i Israel i sommers - forrige gang var fem år forinden.

  Israel byder på en unik variation, og er - trods den enorme plads i medierne - ikke større end Jylland.
  Se hele rejsetippet
 • Kør selv ferie i Israel

  Vinderrejsetip Januar 2012
  (Bedømt af 22 personer)
  08.11.11: Bo
  Efter utallige kør selv ferier i syd Europa og USA ville vi prøve noget nyt.
  Vi har tidligere hørt, at det var svært, kaotisk og ikke tilrådeligt at køre selv i Israel – det er bestemt ikke tilfældet.
  Se hele rejsetippet
 • Få en på opleveren i Israel!

  (Bedømt af 2 personer)
  19.09.11: Christine Nielsen
  Jeg var i april måned med min veninde, hendes far og hans kæreste i Israel. jeg var meget skeptisk, da man har hørt mange ubehagelige historier om alle konflikterne i Israel, men jeg blev positivt overrasket.
  Se hele rejsetippet
Udsigt over Jerusalem fra Oliebjerget
Rejsetips indsendt af:
Margrethe
Århus
12. feb. 2010

Israel har det hele!

Gang på gang bliver jeg overrasket over hvor meget forskelligt et så lille land som Israel har at tilbyde besøgende.
En aften ved grædemuren
En aften ved grædemuren

Kultur, natur og afslapning

Israel har det hele, og på et areal på størrelse med Jylland. Den kulturelle del kan særligt opleves i Jerusalem. Det er religiøst centrum for 3 store religioner. Det betyder at der er masservis af kirker, moskeer og synagoger at besøge. Jødernes helligste sted grædemuren er særligt et besøg værd! Der var en særlig stemning på pladsen efter jøderne havde fastet i 25 timer, og hvor fasten blev afsluttet med at der blev delt kager ud til alle. Dette kan du opleve hvis du rejser derned omkring oktober, men selv på en almindelig onsdag er det et specielt sted!
"Sodom ørkenen" nær det døde hav
"Sodom ørkenen" nær det døde hav

...men glem ikke naturen

Det er let at forgabe sig i kirker og kulturelle seværdigheder, men glem ikke at opleve naturen! Lej en bil nogle dage (billeje er billigt i Israel) og kør en tur. På denne måde har du mulighed for at komme væk fra byerne og f.eks. tage ud i ørkenen - Mit yndligs sted i Israel! Særlig ørkenen omkring det døde hav er fantastisk. Du kan vælge at gå en dagstur, eller overnatte på "1000 - stjerners hotel" og gå videre næste dag. Hvis du hellere vil se nogle træer og vand, så kør nordpå til En nationalpark - Yehudiah. Her har du mulighed for at gå en dagstur, hvor du skiftevis går ad en kupperet sti, og nogle steder bliver nødt til at svømme gennem naturlige pools, for at komme på stien igen. Dette sted kan også varmt anbefales!
Badning i det Døde Hav
Badning i det Døde Hav

Afslapning til sidst

Når jeg er på ferie nyder jeg også at slappe af. Et af de steder jeg også må besøge når jeg er i Israel er "det Døde Hav". Følelsen af at kunne stå i vandet uden at kunne bunde, eller simpelthen sidde i vandet - det er fed oplevelse. Hvis du bader ved "Ein Gedi" kan du, hvis du har brug for gratis overnatning, overnatte på stranden, en helt særlig oplevelse.Hvis du er til mindre saltholdig vand, så tag et par dage til Nethanya, som ligge ved Middelhavet. En hyggelig by, og lækker strand.
Hop ud i det

Hop ud i det

Jeg håber, at du har fået lyst til at tage til Israel - for det er et land med uanede muligheder, og du kan forme en ferie helt som du vil både til budget-pris og mere luxus-pris.Ja, det er politisk problemer i landet, men det er ikke noget som behøver at præge din ferie negativt. Jeg har selv være der 4 gange, og ingen af de gange har jeg oplevet noget så jeg følte mig bange eller udsat. Derfor: Hop ud i det og giv dig selv den oplevelse!Go' tur :-)

Kommentarer til rejsetips om Israel

Ja, Israel er er et fantastisk land.

26/05 2011 Henrik Hansen
Jeg har selv besøgt landet 4 gange og er stadig lige fascineret. Her er alt fra badeferie, kultur i rigelige mængder, natur i alle afskygninger, storby og natur påner meget lille område. Stærk anbefalelsesværdigt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kroatien/ferie-i-kroatien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.