Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Israel

 • Israel - verdens største variation

  (Bedømt af 3 personer)
  15.01.12: Morten Margolinsky
  Vi har (senest) været i Israel i sommers - forrige gang var fem år forinden.

  Israel byder på en unik variation, og er - trods den enorme plads i medierne - ikke større end Jylland.
  Se hele rejsetippet
 • Kør selv ferie i Israel

  Vinderrejsetip Januar 2012
  (Bedømt af 21 personer)
  08.11.11: Bo
  Efter utallige kør selv ferier i syd Europa og USA ville vi prøve noget nyt.
  Vi har tidligere hørt, at det var svært, kaotisk og ikke tilrådeligt at køre selv i Israel – det er bestemt ikke tilfældet.
  Se hele rejsetippet
 • Få en på opleveren i Israel!

  (Bedømt af 2 personer)
  19.09.11: Christine Nielsen
  Jeg var i april måned med min veninde, hendes far og hans kæreste i Israel. jeg var meget skeptisk, da man har hørt mange ubehagelige historier om alle konflikterne i Israel, men jeg blev positivt overrasket.
  Se hele rejsetippet
Smag på Tel Aviv
Rejsetips indsendt af:
Daniel S. Larsen
Valby
21. feb. 2010

Smag på Tel Aviv

Israel er måske mest kendt for Jerusalem - hellig for jøder, kristne og muslimer og absolut et must see, men overset og undervurderet er Tel Aviv, som har overraskende meget at byde på! Skal du et par dage til Tel Aviv, så glem guidebøgerne en af dagene og brug denne mini guide til at tilbringe den perfekte dag i smagens tegn!
Amerikanske pandekager med skovbær
Amerikanske pandekager med skovbær

Benedicts brunch

Er du på ferie, skal du selvfølgelig ikke for tidligt op, så start dagen med en brunch! Der er utallige steder i Tel Aviv, hvor man kan få en billig og velsmagende brunch. Bacon og pølser skal man generelt se langt efter, men ikke på Benedicts (hjørnet af Jabotinsky og Ben Yehuda i det nordlige del af byen). Her får du uden tvivl byens bedste brunch. Den hyggelige restaurant har åbent 24 timer i døgnet, så er du sulten efter byturen, er der morgenmad med champagne på menuen. "Israeli breakfast" kan anbefales: friskpresset juice, hjemmebagt brød ad libitum, tunmousse, cream cheese, røræg og andre lækkerier. Den enkle sammensætning og de friske ingredienser gør smagsoplevelsen autentisk. Er man til et lidt fyldigere måltid, kan man kaste sig over de lækre amerikanske pandekager eller en klassisk english breakfast.
Falafel
Falafel

Troldmandens falafel

Efter et par timer på de lækre sandstrande i Tel Aviv, begynder maven sikkert at knurre lidt igen. Til at stille den lille sult, kan det varmt anbefales at smage den israelske "nationalret", bedre kendt som falafel. Prøv Falafel HaKosem (”Troldmanden”) på hjørnet af King George St. og Shlomo Hamelech. Her får du falafel med grillede auberginer til 30 kr. Mens du er i området, kan du benytte lejligheden til at besøge et af Tel Avivs bedste shoppingområder ved Sheinkin Street og Carmelmarkedet, hvor der er rig mulighed for at købe spiselige souvenirs i form af lækre dadler og tørrede frugter samt det israelske sesamslik, halva.
Moon Sushibar
Moon Sushibar

Sushi på månen

Efter en lille eftermiddagssnack, har du nu energi til at slentre rundt i de smalle gader i den gamle bydel, Jaffa, som er smukkest ved solnedgang. Når du har oparbejdet appetit ved at gå på opdagelse på de hyggelige markeder eller gøre unikke fund i de utallige gallerier, kan du begive dig hen mod den trendy restaurant Moon på Bograshov Street 58. Her finder du Tel Avivs bedste sushi. Hvis det skal gå hurtigt, kan du vælge en af sushiboksene, der kører rundt på transportbånd ved baren. Ellers kan du vælge blandt de mange kreative, lækre menuer, som bliver tilberedt af den japanske sushikok foran øjnene på dig. Gå ikke glip af de fantastiske maki-ruller med sød kartoffel.
Cocktail 223
Cocktail 223

Vintage cocktails

Du er jo på ferie, så aftenen er langt fra slut endnu. Gør derfor et stop på den 50’er inspirerede cocktailbar 223 på Diezengoff Street 223. At træde ind i baren er som at træde ind i en dagligstue fra 1950’erne. Barens mange signaturcocktails serveres af bartendere klædt i hvide skjorter og seler, som ved hvordan en rigtig cocktail bør smage. Har man lyst til en pause fra barer fyldt med turister, så er 223 det perfekte sted at møde nogle ”indfødte”.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/amalfikysten/tag-med-stoleliften-til-hoejeste-punkt-paa-capri-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.