Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Tel Aviv

Rejs til Tel Aviv og oplev Mellemøstens absolutte hotspot. Tel Aviv er badebyen, der ligger ud til Middelhavet med strande i topklasse. Her kan du dyrke alle former for sport. Om aftenen skiftes badetøjet ud med aftendresset, hvor du kan danse til den lyse morgen på de trendy natklubber.

Tel Aviv – porten til Israel

Tel Aviv har lange indbydende sandstrande
Rejser du til Tel Aviv, kommer du til en moderne metropol med masser af stemning, historie, utallige sportsaktiviteter og ikke mindst et festligt natteliv. Tel Aviv er en ung by, der hurtigt voksede og ”smeltede sammen” med den historiske by, Jaffa.

I Tel Aviv kan du nemt holde en kombineret bade og storbyferie, da byen ligger ud mod Middelhavet med lange hvide sandstrande. Tel Aviv er en positiv og sikker oplevelse, hvor du får meget for pengene.

 

Lækre strande i Tel Aviv

Ganske få storbyer man rejser til, kan tilbyde lange indbydende sandstrande, men det kan Tel Aviv. Langs kystlinjen ligger hotellerne som perler på en snor. På stranden kan du slappe af og nyde solen stråler i selskab med en god bog.

Bryder du dig ikke om sand mellem tæerne, kan du slentre langs strandpromenaden, der summer af liv dag og aften med isbarer, cafeer, restauranter og forretninger.
Lej en cykel i Tel Aviv

Tel Aviv er for de sportsglade

Du kan også kaste dig ud i sportsaktiviteter af enhver slags og få fyldt energidepoterne op med lækker friskpresset juice. Løb fx en morgentur eller dyrk fitness på stranden.

Hop i en havkajak, prøv kræfter med body, wind-eller kitesurfing eller måske er yoga mere dig? Du kan også udfordre de lokale til et spil matkot, der er en form for strandtennis op ad en mur. Tel Aviv har det hele og vejret til det med 300 solskinsdage om året.

 

Jaffa – en verden til forskel

Rejser du til Tel Aviv, bør du tage en gåtur i den gamle bydel Jaffa. Det er som at befinde sig i en helt anden verden i forhold til den moderne del af Tel Aviv. De pragtfulde gamle bygninger er nænsomt blevet renoveret, og små snoede brostensbelagte gader skærer sig gennem Jaffa på kryds og tværs.

 Der er flere kirker og klostre i Jaffa, bl.a. Skt. Peters Kirken på den store centrale plads. Du vil nyde at gå på opdagelse i området, der gemmer på interessante cafeer, restauranter, butikker og ikke mindst kunstgallerier.
Dizengoffs Street – ”kaffegaden” i Tel Aviv

Dizengoffs Street – ”kaffegaden” i Tel Aviv

Gør som de lokale…snup en kop kaffe på en af de utallige cafeer på fx Dizengoffs Street. Det er næsten alle i Tel Aviv, der i løbet af dagen går på cafe. For nogle er det starten på dagen, for andre slutningen, for forretningsmanden er det måske til et møde og for de ældre er det et godt sted at hygge sig med venner og studere den fortravlede hverdag.

 

Beth Hatefutsoth - lærerigt museum i Tel Aviv

Tel Aviv er ikke ligefrem hjemsted for den ortodokse jødedom, men det er alligevel en god ide og interessant at kende lidt til betydningen af det jødiske liv. Det får du på bedste vis ved et besøg på Beth Hatefutsoth, (Museet for den jødiske diaspora).

 

Markeder i Tel Aviv

Kan du lide at få et pust fra hverdagslivet i Tel Aviv, bør du besøge et af de mange farverige markeder. Carmel og Bezalel markederne er nogle af de bedst kendte med alt fra eksotiske frugter, krydderier, modevarer, pita brød og byens bedste falafel. Loppemarkedet i Jaffa er også interessant med smukke kobbervarer, smykker og til de såkaldte antikviteter.
Spring ud i Tel Avivs natteliv

Spring ud i Tel Avivs natteliv

Du kan starte en god aften på en af de mange dejlige restauranter i Tel Aviv. Der er flere restauranter på gaderne omkring Ha-Yarkon Street og Ben-Yehuda Street. Du kan også vælge at nyde den romantiske stemning i Jaffa eller en gourmet middag på Rothschild Boulevard.

Efter middagen kan du slentre rundt og lade tilfældighederne guide dig, for der er altid et leben uden lige og en god bar eller natklub der lokker. Stemningen er skøn og Tel Aviv er en by du vil føle dig tryg i.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.