Billedet er fra Tel Aviv

Fakta

  • Room service
    Room service
  • Vaskeriservice
  • Kæledyr ikke tilladt
  • Volleyballbane
    Volleyballbane

Læs mere om

Crowne Plaza Tel Aviv

Crowne Palza Tel Aviv Beach ligger med udsigt over Middelhavet, her bor I med direkte adgang til den skønne sandstrand, som ikke fås meget bedre noget andet sted i Middelhavet.
Alle værelser har lille balkon og de fleste en skrå havudsigt. De er enkelt og smagfuldt indrettet med dejlig stor seng og skrivebord. Kaffe/te kan du lave på værelset og her er selvfølgelig også aircondition og internetadgang, badeværelserne har alle dejligt brusebad.
Du kan gå til havnen i old Jaffa langs strandpromenaden, det er ca. 4 km. Til centrum af Tel Aviv og det livlige Dizengoff Square tager det ca. 15-20 minutter at gå. I kan sagtens finde flere barer og restauranter på strandpromenaden bag hotellet-
På hotellet er der solterrasse og en skøn swimmingpool med et tag der klan skydes til side om sommeren og om vinteren er den er overdækket og opvarmet. I spa afdelingen er der både sauna og jacuzzi og du kan forkæle dig selv med massage (mod betaling).
I Restaurant Bellissima kan du den skønne havudsigt, samtidig med at du nyder din morgenmad, frokost og middag, som altid er buffet. Pacific Bistro & Sushi Bar er åben til middag, og kombinerer asiatiske smage og fransk køkken

Denne side er udskrevet d. 26. maj 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/hangzhou/hangzhou-afslappet-ferie-med-bycykler.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.