Billedet er fra Tel Aviv

Fakta

  • Room service
    Room service
  • Vaskeriservice
  • Valutaveksling
  • Kæledyr ikke tilladt
  • Solterrasse
  • Souvenirbutik/kiosk

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Grand Beach Tel Aviv

Beliggende over for Ha´tsmaut Park, 250 m fra stranden.
Grand Beach Tel Aviv ligger på Hayarkon Street, med Middelhavet på den anden side af vejen og du har kun små 5 minutters gang til den skønne sandstrand. Langs strandpromenaden som går lige forbi hotellet, finder du et utal af lækre restauranter, hyggelige barer og caféer, her har du rig mulighed for at nyde din middag med udsigt over havet. Old Jaffa og Camel-markedet ligger heller ikke langt fra hotellet, så det er et godt udgangspunkt for at opleve Tel Aviv og dens mange spændende seværdigheder.

På Golden Beach kan du nyde en smuk udsigt over Tel Aviv fra hotellets pool (åben fra april til september) som ligger på taget. Her er solsenge og parasoller, så efter en måske hektisk dag er det skønt at slappe af her. Morgenmaden servers som buffet i The Jeruslaem dining room, her kan du også spise middag, de servere et udvalg af israelske specialiteter og internationale retter. I lobby baren kan du nyde en drink dagen igennem (åben fra 10.00 morgen til 23.00 aften).

Værelserne badeværelse med hårtørrer, tv, gratis WiFi, minibar og te og kaffe –koger, aircondition og sikkerhedsboks.

Denne side er udskrevet d. 28. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.