Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tel Aviv

 • Få en på opleveren i Israel!

  (Bedømt af 2 personer)
  19.09.11: Christine Nielsen
  Jeg var i april måned med min veninde, hendes far og hans kæreste i Israel. jeg var meget skeptisk, da man har hørt mange ubehagelige historier om alle konflikterne i Israel, men jeg blev positivt overrasket.
  Se hele rejsetippet
 • Smag på Tel Aviv

  (Bedømt af 16 personer)
  21.02.10: Daniel S. Larsen
  Israel er måske mest kendt for Jerusalem - hellig for jøder, kristne og muslimer og absolut et must see, men overset og undervurderet er Tel Aviv, som har overraskende meget at byde på!
  Læs hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Tel Aviv

Påske i Jerusalem
Rejsetips indsendt af:
Marianna Chanett Siff Møller
2680 solrød Strand
10. maj 2011

Påske i Jerusalem

Mandag den 18. april drog vi til Israel, inviteret af nogle nære venner. Umiddelbart var Israel ikke et sted vi havde tænkt på som feriemål men vi blev meget overrasket og fuldstændig betaget af landet.
Vi besøgte Casarea mellem Tel Aviv og Haifa, det er en ældgammel havneby som også var regeringsby for provinsen Ludaea i år 6. Jerusalem var et kapitel for sig.

Vi havde en guide til at fortælle historierne og det var meget lærerigt. Der var tusinder af jøder fra de forskellige trosretninger i byen og mange flere ved grædemuren, men vi fik da puttet en lille seddel ind mellem stenene med nogle ønsker for freden og verden. Men næste gang vi vi gå alene rundt og føle energierne.

Turen til Det Døde Hav var endnu en fantastisk oplevel dog var det især turen tilbage til Tel Aviv der betog os. Bjergene var utrolig smukke i deres nøgenhed og mange farver, hele tiden måtte vi sige " Nej hvor er det smukt" så igen, vi må tilbage og opleve mere af dette fantastiske land som jo ikke er større end Jylland. Og så er befolkningen utrolig imødekommende og hjælpsomme.
Israel kan varmt anbefales.

Hilsen
Marianna Chanett Siff Møller

OBS: FDM travel har tilføjet billedet.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Tel Aviv

Hoteller i Tel Aviv
Rejser til Tel Aviv
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.