Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

Læs mere om rejser til Italien

åkander, Palazzo Ducale og sko i Mantova, Italien
Rejsetips indsendt af:
Hanna Rye Møller
Hellerup
12. april 2012

åkander, Palazzo Ducale og sko i Mantova, Italien

Her kom vi så ind fra motorvejen tidlig søndag formiddag og lige foran over broen lå Mantova (også kaldet lille Venedig og skoenes by) eventyrligt smukt.
De 3 søer rundt om byen, Ducale paladset og dens mange gobeliner syet af mestre fra Vatikanet, Palazzo Tee, biblioteket, hold da op hvor der var meget - læs eventuelt om Gonzales familien inden, så bliver oplevelsen så meget større.
Bagefter tog vi til byen Grazie og sejlede med The Mincio's boatmen. En italiensk senora har importeret kinesiske, kæmpe åkander, som flyder som store øer på søen. Vi kender åkandefrøene fra vor julepynt. Derudover er det et naturmekka at sejle på søen, hvor Mantova ses i horisonten igen som et eventyr. Der er fugleliv overalt i sivene og rovfugle over os, og selv om jeg aldrig har sejlet på Amazonas, føltes det som sådan. Søndag er der næsten ingen mennesker, da italienere har familiefrokost som tradition. Masser af plads allevegne, dog husk på at restauranterne lukker til siesta, så hvis frokosten skal indtages, foregår det på en åben bar/kiosk med lidt til ganen eller madpakke. Det gælder selvfølgelig også de flotte skobutikker med lækkert calzature.
Turen hjem gik igennem frodigt og varieret landskab fra Grazie mod nord til Peschiera langs floden Mincio. En uforglemmelig oplevelse og en by, jeg vender tilbage til. Prøv det! p.s. Er kirker en interesse, er der (ud over domkirken) udgravet en kirke, som blev skjult og senere glemt bag husmure. Ligeledes et besøg i Grazies kirke er en speciel oplevelse.
åkander med blade som paraplyer
åkander med blade som paraplyer

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 25. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/distinguished-inns-kentucky/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.