Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Amalfikysten

Læs mere om rejser til Amalfikysten

Rejsetips af samme forfatter

Amalfikysten - Billeje eller ej?
FDM travel - online support
Pia Toft Laustsen

Amalfikysten - Billeje eller ej?

Hvilken transport skal vælges for at komme rundt ved Amalfikysten? I er ankommet med fly, men i skal jo til hotellet også…. Skal det være billeje, eller blot hoppe på den offentlige transport med det samme? Mulighederne er mange.
Jeg er derfor kommet med et par tips efter jeg har været afsted. Vi vil jo alle se mest muligt på ferien, men vi er jo alle foreskellige og foretrækker måske ikke alle at sidde i egen bil og det behøver man heller ikke. Specielt når naturen er så smuk, så skal man jo gå glip af noget.
En "lille" båd på tur gennem Napoli
En "lille" båd på tur gennem Napoli

Billeje?

Overvejer i billeje, skal i huske at tjekke hvordan parkeringsforholdene er på det bestilte hotel. Mange hoteller i området har slet ikke parkering pga. beliggenheden. Offentlig parkering kan nogen steder koste kr. 75,- pr. time, da det ikke er helt bilvenligt alle steder. Det er derfor noget man skal have med i budgettet, så den ekstra udgifter ikke kommer bag på jer.

Nogle hoteller i Sorrento har gratis parkering og andre tager et beløb pr. dag, nogle mere endn andre. Men har i bestilt et hotel uden parkeringsforhold, ville jeg fravælge billeje og benytte den offentlige transport.
Napoli
Napoli

Offentlig transport?

Har i bestilt fly til Napoli og ikke har bestilt transfer eller shuttle, så tag lufthavnsbussen til Napoli og derfra videre med bus/tog eller taxi. Det bliver for dyrt at tage en taxi fra lufthavnen til sit hotel. De offentlige busser hedder SITA bus og i kan evt. spørge receptionisten på hotellet efter den sidst nye køreplan. Sita-bussen går ofte, det er nemt og koster ikke alverden. Generelt går de hver 20 minut på de forskellige ruter og er en nem og økonomisk måde at komme rundt på.
En lille trafikprop på vej ind til Napli centrum :-)
En lille trafikprop på vej ind til Napli centrum :-)

Et par ekstra tips

Vælger i at booke fly til Rom, book ikke et fly med aftenankomst, da det er for sent at nå toget til Napoli/Sorrento.
Skal i til Napoli, lej ikke bil for at komme rundt i byen. De lokale kører på deres måde og selv en elitebilist vil blive sat på en prøve. Det skal opleves, ikke prøves på egen hånd!


PS: Jeg kan kun anbefale Amalfikysten! Alle der har været der, taler sandt når de siger, at det er smukt, idyllisk og helt igennem fantastisk.

Kommentarer til rejsetippet om Amalfikysten

Tips om transport

09/08 2015 Hanne
Hej Pia.
Meget nyttige tips om de forskellige transportmuligheder på Amalfikysten, og hvad man skal tage højde for. Har lige været på guidet tur til Sorrentokysten. Vil helt sikkert prøve Amalfi næste gang turen går til Italien.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Pia Toft Laustsens profilside

Læs mere om rejser til Amalfikysten

Ferieboliger ved Amalfikysten
Rejser til Amalfikysten
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/athen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.