Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Amalfikysten

Læs mere om rejser til Amalfikysten

Amalfikysten - en levende klassiker
Rejsetips indsendt af:
Skanderborg
24. jan. 2013

Amalfikysten - en levende klassiker

At vågne til udsigt over Middelhavet om morgenen og vide, at der venter en ny oplevelse – det er fantastisk. Kombineret med gennemført service og italienernes sans for det gode liv, kan det ikke blive meget bedre
Positano
Positano

Amalfi

Fly til Napoli og en lejet bil til byen Amalfi, så var eventyret allerede i gang samme aften. Vores værelse havde balkon med udsigt ud over havet - kun byens promenade lå mellem hotellet og vandet, så der var masser af liv at følge med i - både på land og på vandet, hvor der var en livlig skibstrafik langs kysten.
Bjergene falder stejlt ned i vandet og giver en fantastisk pittoresk baggrund for småbyerne langs kysten, som nærmest klynger sig til klipperne. Amalfi skal udforskes, og det havde vi rigelig lejlighed til, da vi boede i byen. Positano er et andet meget fascinerende fiskerby, som nu lever mest af turisme.
Vi synes, at Amalfi var et godt valg som base, da det er en spændende by med en stor fortid, masser af liv og ikke at forglemme mange gode spisesteder med udsigt over Salernobugten.
Et lille tip: Gå ind i Chiostro del Paradiso ved domkirken. Det ser ikke ud af meget udefra, men det er et paradis med en klostergård med arabisk inspiration.
Græsk tempel i Paestum
Græsk tempel i Paestum

Utrolige historiske oplevelser samlet på et sted

En dagstur til Pompeji kan anbefales. Den inkluderer en fantastisk udsigt over kysten og havet, når man tager den kortere bjergvej mod Napoli.
Er man også til græsk kultur findes nogle enestående velbevarede templer og et rigt museum i Paestum på den anden side af Salernobugten.
Capris sydkyst
Capris sydkyst

Capri – en smuk og dramatisk oplevelseø

Fra Amalfi tog vi båden til Capri på en dagstur og fornemmede lidt af den stemning, som gjorde øen til jetset’s foretrukne rejsemål i 1960’erne. Ønsker man udsigt, kan man tage svævebanen op til Monte Solaro. Man kan også gå fra Capri By til Sydkysten, hvor udsigten er formidabel – gå efter Krupp’s sti.
Kølig hvidvin ved Villa Cimbrone
Kølig hvidvin ved Villa Cimbrone

Noget vi måtte gentage

Vi fandt vores egen lille perle i byen Ravello, hvor vi gik ud til Villa Cimbrone. Fra parken er der en fantastisk udsigt over kysten, og helt ude på kanten er der under panoramaterrassen en lille bar, hvor man kan købe et glas kølig hvidvin og sætte sig på en lille balkon, som svæver et par hundrede meter over afgrunden. Og så er der dejlige oliven til. Det var så godt, at det måtte vi gentage senere på trods af, at der skal betales entré
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Amalfikysten

Ferieboliger ved Amalfikysten
Rejser til Amalfikysten
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyrkiet/god-service-i-tyrkiet.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.