Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Amalfikysten

Læs mere om rejser til Amalfikysten

Rejsetips af samme forfatter

 • Bliv en nat på Capri

  FDM travel - Supervisor
  (Bedømt af 2 personer)
  En dag på Capri er skønt, men jeg vil klart anbefale at blive en nat eller 2 på øen. Når de sidste tur- både er sejlet og taxaer og busser parkeret, sænker stilheden sig over denne smukke smukke ø.
  Se hele rejsetippet
 • Pompei med guide

  FDM travel - Supervisor
  (Bedømt af 2 personer)
  Pompei er en af de helt store oplevelser når man besøger det sydlige Italien.
  Jeg har været der 2 gange og det har været 2 meget forskellige
  oplevelser.
  Se hele rejsetippet
 • Fantastiske Amalfi

  FDM travel - Supervisor
  (Bedømt af 2 personer)
  Amalfi kysten er bare noget af det mest fantastiske,,, men i leje bil kan det blive en mindre god oplevelse. At finde en parkeringsplads i en af de større byer på kysten er næsten umuligt, er man heldig at finde en er det dyrt, op til 10 Euro i timen.
  Se hele rejsetippet
Vis kort

Amalfikysten med offentlig transport

Kirsten Ditmar Kring
Kirsten Ditmar Kring

Amalfikysten er bare noget af det mest fantastiske. Hvad angår transport, foretrækker jeg at tage den offentlige transport. Leje af bil kan nemlig blive en dyr fornøjelse.

At finde en parkeringsplads i en af de større byer på kysten er næsten umuligt, og er man heldig er det dyrt. Helt op til 10 EUR i timen. Ved hoteller er der normalt adgang til privat parkeringsområde eller kælder mod betaling, så her skal man nok regne med 10-20 EUR i døgnet.

Når man skal fra lufthavnen er det nemmeste selvfølgelig at tage en taxa/transfer direkte til bolig/hotel, men priserne ligger fra 130 EUR pr. vej. Mit råd vil være, hvis man lander i Napoli, at tage lufthavnsbussen til Sorrento. Det tager ca. 1 1/2 time og koster kun 10 EUR.

Tip i tippet

Skal man ikke bo i Sorrento, vil jeg anbefale at tage de lokale SITA busser fra Sorrento til derhen, hvor man skal bo. De kører fra tidlig morgen til sen aften på hele kysten med 20 minutters interval.

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/lissabon-er-du-traet-af-turistmad.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.