Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Capri

Rejsetips af samme forfatter

 • Miami.....South Beach...Hvor spiser vi i aften?

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  29.10.13: Vibeke Hansen
  Miami South er uden tvivl området, hvor man bor, når man er i Miami - det er her tingene sker!
  Det er her det hyggeligt, at gå sig en tur om aftnen og spise udenfor på en af de mange restauranter og nyde det gode vejr!

  Lincoln Road i South Beach er fyldt med restauranter og cafeer...og som altid er det svært for nogle af os, at vælge :-)

  Indrømmer gerne, at jeg ikke er jordens største fiske spiser, så da flertallet valgte, at vi skulle på Sushi Samba, var man måske en smule skeptisk :-)

  Godt livet er fyldt med positive overraskelser - Sushi Samba blev den mest positive "mad-udfordring" og overraskelse jeg længe har haft!

  Vi fik personalet til, at servere en blanding af alt det bedste, som vi kunne dele - smagsløgene fik virkelig en god madoplevelse...og der blev serveret meget mere end bare sushi.
  Se hele rejsetippet
 • CocoCay Bahamas

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 6 personer)
  13.09.13: Vibeke Hansen
  Er du lige så heldig som jeg, at komme på et krydstogt med enten Celebrity Cruises eller Royal Caribbean Cruise Lines til Bahamas, så kommer du sikkerhed til, at stifte bekendtskab med deres egen private Ø - CocoCay.
  Se hele rejsetippet
 • Whistler - spis godt og lær byen bedre at kende

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  15.11.12: Vibeke Hansen
  Ny by…nye restauranter….hvad skal vi dog vælge?

  Mon ikke vi alle kender udfordringen, når vi er ferie og skal vælge den rigtige restaurant…og gerne vil have en bid af det hele..specielt når vi er på rundrejse og kun har få nætter hvert sted.
  Se hele rejsetippet
Dagstur til Capri
FDM travel rejsespecialist
Vibeke Hansen Telefon: 70 28 13 53

Dagstur til Capri

Har man ikke planlagt at tage et på overnatninger på Capri, mens man er på Amalfikysten, så kan det det anbefales at tage på en dagstur dertil.
Fra Sorrento kan man nemt tage færgen til Capri/Marina Grande. Der er flere forskellige færgeselskaber, at vælge imellem og en retur billet koster typisk omkring Euro 35-40,-.

Capri er blandt andet kendt for Den Blå Grotte - Grotta Azzurra. Den Blå Grotte er en vejrbestemt attraktion, så kan det anbefales, at tage derud som noget af det første og gerne tidligt. Der er mulighed for to type ture - én hvor man udover Den Blå Grotte også sejler rundt om Capri og én som kun tager til Den Blå Grotte. Vandet var desværre ikke roligt nok på min dagstur, så jeg ved, at jeg har noget til gode til næste gang :-)

Fra færgelejet Marina Grande går der busser til både den mindre by Ana Capri og Capri - køerne kan dog være en smule lange, så kniber det med tålmodigheden så tag en de specielt byggede taxaer - Og ja...du læste rigtigt...taxaerne er faktisk lavet specielt til at kunne køre rundt på de smalle veje.

Ana Capri by er utrolig hyggelig og afslappende - knap så mange turister som Capri.

Ved enden af Piazza Vittoria i Ana Capri ligger svævebanen op til bjerget Monte Solaro - det er en utrolig smuk tur op og en fantastisk udsigt man har når man når toppen. Det tager ca. 20 min per vej for kun Euro 10,- for en retur. Lider man af højdeskræk, men gerne vil nyde en smuk udsigt, så besøg museet Villa San Michele.

Capri by byder på charme...masser af turister og ikke mindst mange dyre designer butikker. Du kan slippe lidt væk fra det hele og tage en gåtur i Augustus have, hvis det bliver for stressende.

Rigtig god tur til Capri!
Dagstur til Capri

Dagstur til Capri

Dagstur til Capri

Dagstur til Capri

Aktiviteter
Kabelbaner, Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Vibeke Hansen s profilside

Læs mere om rejser til Amalfikysten


Rejser til Amalfikysten
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/amalfikysten/capri/dagstur-til-capri-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.