Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Amalfikysten

Læs mere om rejser til Amalfikysten

Rejsen til Amalfi
Rejsetips indsendt af:
Birthe Lundgaard
Svendborg
5. jan. 2012

Rejsen til Amalfi

Vi rejser en en del og gerne nye steder - men der er et sted vi altid vender tilbage til og det er Amalfikysten. Det er ikke altid muligt at flyve direkte til Napoli, så derfor er en anden god mulighed at flyve til Rom, derefter tage toget til Napoli eller Salerno.
Fra Salerno er der bus videre til Amalfi. En taxa fra Napoli til Amalfi koster ca. 1000 kr - afhængig af hvor god man er til at handle. Afhængig af årstiden er der også mulighed for at sejle fra Napoli eller Salerno.
Busforbindelserne kan ses på www.sitabus.it og færgeforbindelser på www.metrodelmare.com - se også amalficoastweb.com. Bil kan ikke anbefales det det ofte er svært at finde p.plads og bilisterne holder ofte i kø på kystvejen.
Sentiero degli Dei
Sentiero degli Dei

Vandreture med fantastiske udsigter.

Området giver masser af muligheder for vandreture hvor man godt kan få pulsen op afhængig af tempoet. En af de kendte ture er gudernes sti - Sentiero degli Dei. Her tager man bussen fra Amalfi til Bomarano, står af i byen (husk at proviantere) går igennem byen indtil man kommer til et skilt på venster hånd der angiver at her starter gudernes stil. Herfra går man så til udkanten af Positano. Når man skal tilbage er det en stor fordel at tage bussen fra bar Internationale der ligger højt oppe i udkanten i modsatte side af byen. Dels er man sikker på at komme med og få en tiltrængt siddeplads.
Bøger der kan anbefales er Sorento-Amalfi-Capri fra Sunflower af Julian tippett. Samme forfatter har i 1991 udgivet et lille hæfte der hedder Walks from Amalfi.
Vandretur på Capri
Vandretur på Capri

Capri efter kl. 16.00

Når man tager til Capri bør man unde sig selv at overnatte på øen i minimum 2 dage. For når kl. er 16.00 er der ikke flere 1 dags turister og så bliver øen ganske anderledes. Den rigtige måde at ankomme på er selvfølgelig at tage en af de åbne taxi til sit logi. Hotellerne er ofte dyre, så et godt alternativ er at leje sig ind på et bed & breakfast.
På Capri er der også gode muligheder på skønne vandreture og solnedgangen er fantastisk.
Når man så skal tilbage igen - kan man tage færgen direkte til Napoli og derefter en taxi til stationen eller lufthavn. Et par dage i Rom som afslutning kan også anbefales.

Kommentarer til rejsetippet om Amalfikysten

flotte billeder

12/01 2012 Jannie Sørensen
Glæder mig til engang at komme dertil
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Amalfikysten

Ferieboliger ved Amalfikysten
Rejser til Amalfikysten
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/australien/new-zealand-independent-tour.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.