Rejsen til Amalfi - Rejsetip Amalfikysten

Lad os gøre din ferie bedre

Ring til en rejsekonsulent
Rejsetips indsendt af:
Birthe Lundgaard
Svendborg
5. jan. 2012
Rejsen til Amalfi

Rejsen til Amalfi

Vi rejser en en del og gerne nye steder - men der er et sted vi altid vender tilbage til og det er Amalfikysten. Det er ikke altid muligt at flyve direkte til Napoli, så derfor er en anden god mulighed at flyve til Rom, derefter tage toget til Napoli eller Salerno.
Fra Salerno er der bus videre til Amalfi. En taxa fra Napoli til Amalfi koster ca. 1000 kr - afhængig af hvor god man er til at handle. Afhængig af årstiden er der også mulighed for at sejle fra Napoli eller Salerno.
Busforbindelserne kan ses på www.sitabus.it og færgeforbindelser på www.metrodelmare.com - se også amalficoastweb.com. Bil kan ikke anbefales det det ofte er svært at finde p.plads og bilisterne holder ofte i kø på kystvejen.
Sentiero degli Dei
Sentiero degli Dei

Vandreture med fantastiske udsigter.

Området giver masser af muligheder for vandreture hvor man godt kan få pulsen op afhængig af tempoet. En af de kendte ture er gudernes sti - Sentiero degli Dei. Her tager man bussen fra Amalfi til Bomarano, står af i byen (husk at proviantere) går igennem byen indtil man kommer til et skilt på venster hånd der angiver at her starter gudernes stil. Herfra går man så til udkanten af Positano. Når man skal tilbage er det en stor fordel at tage bussen fra bar Internationale der ligger højt oppe i udkanten i modsatte side af byen. Dels er man sikker på at komme med og få en tiltrængt siddeplads.
Bøger der kan anbefales er Sorento-Amalfi-Capri fra Sunflower af Julian tippett. Samme forfatter har i 1991 udgivet et lille hæfte der hedder Walks from Amalfi.
Vandretur på Capri
Vandretur på Capri

Capri efter kl. 16.00

Når man tager til Capri bør man unde sig selv at overnatte på øen i minimum 2 dage. For når kl. er 16.00 er der ikke flere 1 dags turister og så bliver øen ganske anderledes. Den rigtige måde at ankomme på er selvfølgelig at tage en af de åbne taxi til sit logi. Hotellerne er ofte dyre, så et godt alternativ er at leje sig ind på et bed & breakfast.
På Capri er der også gode muligheder på skønne vandreture og solnedgangen er fantastisk.
Når man så skal tilbage igen - kan man tage færgen direkte til Napoli og derefter en taxi til stationen eller lufthavn. Et par dage i Rom som afslutning kan også anbefales.

Kommentarer til rejsetippet om Amalfikysten

flotte billeder

12/01 2012 Jannie Sørensen
Glæder mig til engang at komme dertil
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mail-adresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Amalfikysten

Rejser til Amalfikysten

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Amalfikysten

 • Amalfikysten - Billeje eller ej?

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 4 personer)
  Hvilken transport skal vælges for at komme rundt ved Amalfikysten? I er ankommet med fly, men i skal jo til hotellet også…. Skal det være billeje, eller blot hoppe på den offentlige transport med det samme? Mulighederne er mange.
  Se hele rejsetippet
 • Dagstur til Capri

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  26.11.13: Vibeke Hansen
  Har man ikke planlagt at tage et på overnatninger på Capri, mens man er på Amalfikysten, så kan det det anbefales at tage på en dagstur dertil.
  Se hele rejsetippet
 • Seggiovia del Monte Solaro Stolelift på Capri

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 2 personer)
  Lider du af højdeskræk?
  Så er det ikke noget for dig, meeeen du skal alligevel overveje det pga. udsigten du går glip af. Det kan jo være du kan overvinde frygten.
  Se hele rejsetippet
 • Frokost på en lidt anden måde, lige udenfor Sorrento

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 6 personer)
  Jeg har netop været på studietur til Amalfikysten. En oplevelse for livet. Jeg har ikke været i Italien før, men er på min liste over lande der skal besøges.
  Se hele rejsetippet
 • Bliv en nat på Capri

  FDM travel - Supervisor
  (Bedømt af 2 personer)
  En dag på Capri er skønt, men jeg vil klart anbefale at blive en nat eller 2 på øen. Når de sidste tur- både er sejlet og taxaer og busser parkeret, sænker stilheden sig over denne smukke smukke ø.
  Se hele rejsetippet
 • Bo i chalet – en lille grøn oase i Sorrento

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  09.10.13: Connie Larsen
  Væk fra byens larm ligger den lille oase Villagio Verde som består af flere campinghytter. Det der tiltaler mig er at de ligger i et stille og roligt område og alligevel ikke langt fra centrum.
  Se hele rejsetippet
 • Fantastiske Amalfi

  FDM travel - Supervisor
  (Bedømt af 1 person)
  Amalfi kysten er bare noget af det mest fantastiske,,, men i leje bil kan det blive en mindre god oplevelse. At finde en parkeringsplads i en af de større byer på kysten er næsten umuligt, er man heldig at finde en er det dyrt, op til 10 Euro i timen.
  Se hele rejsetippet
 • Amalfikysten - en levende klassiker

  (Bedømt af 7 personer)
  At vågne til udsigt over Middelhavet om morgenen og vide, at der venter en ny oplevelse – det er fantastisk. Kombineret med gennemført service og italienernes sans for det gode liv, kan det ikke blive meget bedre
  Se hele rejsetippet
 • Veninde- og familietur til Amalfi

  (Bedømt af 8 personer)
  23.01.13: Karin Plesner
  I September 2012 skulle jeg på en forlænget weekendtur til Amalfi med en stor flok veninder, vi var ialt 14 afsted. Da jeg har rejst meget i Italien tidligere og altid har fået at vide at Amalfi er noget at det smukkeste Italien, valgte jeg at kombinere venindeturen med en familietur for at få mere tid på stedet.
  Se hele rejsetippet
 • Amalfikysten

  (Bedømt af 5 personer)
  21.01.13: Søren
  Min kone og jeg har ofte gjort turen til Italien i egen bil. Men når det gælder Amalfikysten – Costiera Amalfitana – efterlader vi bilen derhjemme.
  Se hele rejsetippet
 • 3 x vulkaner for børn og badedyr

  (Bedømt af 3 personer)
  21.01.13: Hanne Henriksen
  Området nord for Amalfi og Sorrentohalvøen byder på 3 spændende oplevelser som tiltaler nysgerrige unger og folk med lyst til at være på vulkaner: Herculeanum, Vesuv og Solfaterra:
  Herculaneum ligger tæt på Napoli mellem Vesuv og Havet i byen Ercolano.
  Se hele rejsetippet
 • Atrani, naboby til Amalfi

  (Bedømt af 2 personer)
  28.01.12: susan raed
  Skal man til Amalfi bugten skal man ikke snyde sig selv for at besøge nobobyen Amalfi.Jeg besøgte byen for første gang for omkring 50 år siden sammen med mine forældre for få er siden ville jeg vise den til min mand byen næsten alt var som jeg huskede det, et torv omgivet af flere etagers huse en enkelt vej på et par hundrede meter eller kun stejle smalle trapper.MIn mand og jeg lejede os ind i en lille lejlighede på torvet.
  Se hele rejsetippet
 • Amalfi fra luften

  (Bedømt af 2 personer)
  19.01.12: Janni Fabrin
  Amalfikysten havde længe banket på vores "feriedør", og da vi endelig kom afsted nød vi hvert sekund.
  Vi valgte at bo oppe i højderne, hvor vi fandt et hyggeligt B&B.
  Se hele rejsetippet
 • Det kan blive dyrt at spise

  (Bedømt af 3 personer)
  12.01.12: C. Tønnesen
  Hvis man skal ud at spise, skal man være opmærksom på om restauranten eller trattetoria har et menukort, som man kan se. Ellers kan det blive en uforudset dyr fornøjelse - og hvis man ikke kan italiensk og personalet ikke taler andet, så kan det ligeledes være spændende at se, hvad man ender med at få at spise.
  Se hele rejsetippet
 • Amalfikysten

  (Bedømt af 3 personer)
  11.01.12: Charlotte randrup
  Var på 1 uges ferie sommeren 2011.Lejede bil fra Napoli lufthavn og kørte til byen Amalfi med små pit stop undervejs.fantastisk smuk tur ad de snoede veje og god skiltning
  Boede på skønt højt beliggende hotel over byen med havudsigt lGik en tidlig aften ned ad vandresti til byen virkelig dejlig tur med hundredevis af trapper ,det tog bare en god halv times tid og belønningen var at komme ned til havnen byen og finde en hyggelig restuarant med super god lokal vin til den lækreste italienske mad .
  Se hele rejsetippet
 • Uspoleret idyl i lille fiskerleje ved Amalfikysten

  (Bedømt af 4 personer)
  05.01.12: Christina
  Vi havde på egen hånd fundet vores lille perle af en lejlighed, midt i et idyllisk fiskerleje, Massa Lubrense. Her var ægte italienere og meget få turister.
  Se hele rejsetippet
 • Sorrento

  (Bedømt af 2 personer)
  04.01.12: Pia Jensen
  I Sorrentos Marina Grande ligger der en rigitg lækket restaurant, Zi'ntonio Mare, hvor, hvis du sidder udenfor, sidder på en "mole" ud i vandet. Et rigtigt hyggeligt sted hvor de har de lækreste fiskeretter.
  Se hele rejsetippet
 • Fantastiske Amalfi

  (Bedømt af 4 personer)
  03.01.12: Orla Meisner
  Tre gange er vores ferie gået til Amalfikysten som charterrejse fra København. Vi er ikke i tvivl om, at man skal bo i byen Amalfi, som er en utrolig hyggelig og livlig by.
  Se hele rejsetippet
 • Amalfikysten er helt vidunderlig

  (Bedømt af 14 personer)
  11.12.11: Bent Holm Madsen
  I år planlagde vi på egen hånd den klassiske Italiensrejse til Rom, Caserta, Napoli, Sorrento og Amalfi som var det endelige mål for rejsen. Rom måtte træde lidt i baggrunden som transitsted i denne omgang da vi skulle videre til Caserta med det imponerende kongeslot, og derfra videre med toget til Napoli og Sorrento, som begge er charmerende på hver deres måde.
  Se hele rejsetippet
 • Amalfikysten i oktober

  (Bedømt af 13 personer)
  08.11.11: Jytte og Bjørn Larsen
  Vi rejste på egen hånd til Amalfi-kysten sidst i oktober, idet der ingen charterture er dertil på denne tid af året. Det var selvfølgelig en lidt omstændelig affære, idet man ikke kan flyve direkte fra København til Napoli, og da vi tilmed bor i Aalborg, blev det en rute, som hed Aalborg-København-Milano-Napoli.
  Se hele rejsetippet
 • Sorrento - en oase for livsnydere

  (Bedømt af 19 personer)
  Sorrento bliver ikke uden grund omtalt som en af Italiens mest charmerende byer. Byen ligger ved Napoli-bugten hævet ca. 50 meter over havet. Det bevirker, at der fra mange hoteller – som Minerva, vi boede på – er en fremragende udsigt over Napolibugten.
  Se hele rejsetippet
 • Procida - En overset perle i den napoletanske golf

  (Bedømt af 3 personer)
  15.11.10: Jette Henriksen
  Med Ischia og Capri som de nærmeste naboer er denne lille ø meget overset af udenlandske turister. Ved en ferie på Amalfikysten er en lille afstikker til Procida et must for dem, der har oplevet øen.
  Se hele rejsetippet
 • Bed and breakfast i Positano, Amalfikysten

  (Bedømt af 3 personer)
  14.11.10: Jannie Sand
  Vores tur gik til Amalfikysten, Positano, hvor vi boede hos Teresa og Armando i deres lille Bed and Breakfast, hvilket varmt kan anbefales.
  Se hele rejsetippet
 • Plat og snyd i Italien

  (Bedømt af 8 personer)
  05.10.10: Ole Christensen
  Fra bl.a. Rom har vi vænnet os til, at der står ting på regningen, vi ikke har fået eller regningen håndskrives med beløb, som er vanskeligt læselige . Der er for os ingen tvivl om, at når en pænere restaurant går ind i åbenlys snyd og plat, er det organiseret.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Amalfikysten

Denne side er udskrevet d. 17. april 2014 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/brisbane/rendezvous-studio-hotel-brisbane-on-george-4.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.