Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Italien

Rejser til Apulien

Apulien er Italiens ”hæl”, hvor du bliver mødt af enestående naturscenerier på fx Garganohalvøen, pragtfulde naturstrande og hyggelige kystbyer. Området er perfekt til både dase- og aktive ferier. Er du på kør-selv-ferie, kan du på korte strækninger opleve en masse – også levn fra middelalderen. Vi faldt fuldstændig for Apulien og mon ikke også du gør?

Apulien - italienernes eget foretrukne feriested


Naturstrande og smukke klippekyster i Apulien

Kyststrækningen i Apulien
Har du allerede været på fx Amalfikysten, men har lyst til at opleve endnu mere af Italien? Så kan vi anbefale Gargarnohalvøen i Apulien.

Det er her italienerne selv holder deres sommerferie. I området finder du de smukkeste klippekyster og et køkken domineret af friske grøntsager og friskfanget fisk.

På klippeskråningerne gror vilde kapers, rosmarin og pinjer. Gargarno er et helt utroligt smukt og godt gemt hjørne af Italien.

Garganohalvøen

Oliventræer der klatrer ned af skrænterne på Garganohalvøen

Tag på oplevelse i Gargano Nationalpark

Garganohalvøen er en nationalpark men en helt unik natur. Her ser du oliventræer der klatrer op ad skrænterne, kalkstensvæggene der spejler sig i det blå hav og mellem de charmerende kystbyer ligger badestrandene.

Gargano Nationalpark er en fredet nationalpark med et rigt dyre- og planteliv, hvor du også kan være heldig at finde vilde orkideer. Selve landjorden er et miks mellem afblegede klipper, lav mørkegrøn beplantning, pinjeskove og nærmest sølvfarvede strande. I parken kan du nyde en picnic, på en klippetop sammen med en flok nysgerrige geder.

De største kystbyer på Garganohalvøen er Vieste og Peschici. Gennem byerne løber smalle gader med kraftige huse af limsten, som er kølige, selv når det er rigtig varmt udenfor. De lyse huse ser næsten ud, som om de vokser ud af klipperne og udsigten ud mod det grønblå hav er helt fantastisk.
 

Foresta Umbra - den forhistoriske skov

Forresta Umbra er en forhistorisk skov og et levn fra Garganohalvøens oprindelige skov. Der er masser af stier, hvor du kan tage på både vandre- og cykelture. På de fleste hoteller eller i den lokale turistinformation, kan du få detaljerede kort over området.

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Apulien

Se liste med alle ferieboliger i Apulien
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/khao-lak/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.