Billedet er fra Apulien

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Room service
  Room service
 • Vaskeriservice
 • Morgenmadslokale
 • Solterrasse
 • Fitnesscrum
  Fitnesscrum
 • Parkering
  Parkering
 • Adgang for kørestole
  Adgang for kørestole
 • Hund
  Hund

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Palace Hotel San Michele

Højt belliggende hotel i hjertet af Gargano National Park. Kun 100 meter fra centrum af Monte Sant Angelo. Fra byen er der en storslået udsigt over havet.
Hotellet ligger i de højest liggende haver i Apulien 840 m over havets overflade i hjertet af Gargano Nationalpark langs den antikke Via Sacra Longobardorum. Det ligger i de grønne omgivelser med en pragtfuld panoramaudsigt over havet og over for det normannisk-schwabiske slot. Gargano-kysten kommer man til på 20 minutter. Der er kun omkring 100 m fra hotellet til byens centrum med butikker, restauranter, barer og pubber.Dette historiske hotel har til huse i en gammel bygning, der går helt tilbage til begyndelsen af 1900-tallet og for nyligt er blevet renoveret med oprettelsen af 57 standardværelser, 2 suiter og 5 juniorsuiter. Hotellet skiller sig ud ved sin stilhed og elegance med træpaneler og polykromt marmor, ligesom det er udstyret med en læsesal, fjernsynsstue, restauranter, mødelokaler, bar, egen parkeringsplads, garage og helikopterlandingsplads. Af andre faciliteter på hotellet kan nævnes døgnåben reception og check-out service, safeboks, garderobe, elevator, miniklub, café, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Desuden er der også mulighed for at leje cykler på hotellet.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse, dobbelt- eller kingsize senge og indrettet med omhu og opmærksomhed på detaljer. De er endvidere udstyret med klimaanlæg eller regulerbart klimaanlæg, centralvarme, minibar, fjernsyn eller satellit-/kabel-tv, telefon og safeboks. Badeværelserne har badekar/brusebad og hårtørrer. Alle værelser har en altan eller terrasse.

Denne side er udskrevet d. 26. maj 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/prag/planlaeg-besoeget-i-prag.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.