Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

 • Cinque Terre - De Fem Verdener

  (Bedømt af 42 personer)
  På et lille geografisk område i Ligurien kan du besøge fem verdener. Cinque Terre består af fem små byer der ligger isoleret ud mod havet.
  Se hele rejsetippet
 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 56 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Italien

Bil ferie til Italien
Rejsetips indsendt af:
Nadia
København
8. nov. 2011

Bil ferie til Italien

Min kæreste og jeg havde planlagt en bilferie - ingen destinationer, kun små mål, som selvfølgelig kunne laves om undervejs. Første stop var Gardasøen i Italien - næste stop Venedig - og derfra skulle vi mod Kroatien...
Vi havde lyst til at opleve, og køre på opdagelse, og havde vi ikke kørt mod Caorle, var vi gået glip af en lille perle i Italien. Utrolig hyggelig by, og stranden var helt fantastisk!

Vi kørte længere mod øst og fandt også en anden af Italien perler... Lignano Sabbiadoro - Super lækker oase - og et sted hvor Italienerne selv tager på ferie - skønt sted! Der er noget for alle i Italien - lige fra Camping til 5 stjernede hoteller og mange aktiveter... Jeg ville gerne dertil igen!

(Billede tilføjet af FDM travel)

Aktiviteter
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.