Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Cortina D'Ampezzo - Snyd ikke dig selv for dette smukke syn
Rejsetips indsendt af:
Anita Dietz
Årslev
16. aug. 2012

Cortina D'Ampezzo - Snyd ikke dig selv for dette smukke syn

I en lejet bil tog min familie og jeg på en 1 dags tur til Cortina De'Ampesso i Norditalien fra Ca'savio Camping, som ligger på Lidoen.
Cortina De'Ampesso er en dejlig og hyggelig by med et strejf af Østrig (der er kun 28 km. til grænsen). Her søger de, som ønsker en aktiv ferie hen: vandreture, svævebaner mm. turen fra Cortina gik videre op i Dolimit- bjergene til nok et af de smukkeste syn jeg nogensinde har set - nemlig Misurinasøen. Stedet oser af atmosfære og stilhed. Vi var så heldige, at et uvejr fejede ind over og var væk igen på 10 min., mens vi spiste på en fantastisk restaurante. Ikke mindre en 5 regnbuer kom til syne ind over bjerget, som lå lige til venstre for restauranten - men alle disse smukke syn blev helt klart overgået af søen, der ligger smukt med et stort hotel i baggrunden. Alt spejler sig i søen, som ligger stille hen og venter på sine billeder... Vil man se et smukt syn, kan jeg kun anbefale at se Misurina søen.

Seværdigheder
Søer, Vandreture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyrkiet/god-service-i-tyrkiet.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.