Fakta

 • Hamburg 1438 km
  Hamburg
  1438 km
 • Lufthavn Firenze
  Lufthavn
  Firenze
 • Aktiv ferie
  Aktiv ferie
 • Livsnyder
 • Cykel/mountainbiketure
  Cykel/mountainbiketure

Turprogram i kort udgave

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Cykelferie fra Firenze til Rom

8 dages cykelferie fra Firenze til Rom

Tag på en fantastisk cykelferie fra Firenze til Rom. I cykler igennem den flotte natur og det skønne landskab, bløde bakker ved Trasimeno-søen og omstrejfende fåreflokke. Dufte og smagen af Italien venter jer på turen gennem Toscana og Umbrien til Rom, den “evige stad”.
Fra 7.265 kr.

pr. person i dobbeltværelse i 7 nætter inkl. morgenmad

Dag 1
Dag 1

Ankomst til Firenze

I ankommer til jeres hotel i Frienze. Når I er ankommet til hotellet, får I information om turen, kort og rutebeskrivelse, og I får jeres cykler udleveret.

I dag er der ikke planlagt andet, så I kan med fordel besøge Firenze by. Oplev Ponte Vecchio som er den ældste og mest kendte bro i Firenze eller Piazza del Duomo.

Dag 2
Dag 2

Firenze - Passignano Sul Trasimeno

Efter morgenmaden, skal I med toget til Arezzo med Jeres cykler. I Arezzo kan du opleve de smukke gamle kirker og palæer. Nu starter cykelturen rigtigt, I skal cykle ad smukke stier, gennem Val di Chiana sletten, hele tiden med udsigt mod det sydlige Toscanas bakker og bjerge. I cykler igennem Cortona og videre til Trasimeno-søen som engang var krigsskueplads for Hannibals kamp mod romerne. Nyd den smukke udsigt over søen. I skal overnatte i byen Passignano.
Først skal I 70 km med tog, og så I cykler ca. 60 km.

Dag 3
Dag 3

Passignano Sul Trasimeno - Perugia

I dag skal I cykle langs med søen til Torricella, videre ad små stier, gennem marker og idylliske landsbyer til Perugia, Umbriens hovedstad. Her kan I slentre gennem byens gader til San Lorenzo katedralen og Arco Etrusco, måske slutte dagen med lidt shopping i en af Italiens skønnest shoppinggader. Dagens tur er på ca. 35 km.

Dag 4
Dag 4

Perugia - Assisi

Dagens tur går mod Assisi. I krydser for første gang floden Tiberen inden I ankommer til Assisi hvor St. Francis blev født. Før I cykler op til den spændende by, skal I køre til Santa Maria degli Angeli, et af de smukkeste helligdomme i Umbrien. Resten af dagen skal I bruge på at gå på opdagelse i Assisi by og se katedralerne og freskoer af Giotto.
Dagens tur er på 30 km. på en byrundtur

Dag 5
Dag 5

Assisi - Spoleto

Dagen tager jer Iangs med det mægtige Monte Subasio til den meget velbevarede middelalderby Spello. Herfra fortsætter du gennem Valle Umbra til Spoleto. Undervejs kan du i bakkerne rundt om, se byer som Montefalco, Trevi og Campello.
Fra den mere end 80 m høje akvædukt kan I nyde den smukke udsigt over Tessino Canyon, Mount Luco og Rocca Albornoz.
I dag er en af de længste etaper på ca. 60 km.

Dag 6
Dag 6

Spoleto - Narni

I skal cykle i en dal mellem bjergene, gennem et smukt landskab til Terni og derfra videre til Narni. Hvis I skal forkæle jer selv, er det værd at stoppe i Terni. Byen er kendt for sine lækre kager og bagværk. Terni er også kendt for at have det mest kreative køkken i Umbrien. I Narni kan I opleve middelalderlige gader som vil tage jer tilbage til gamle dage.
I cykler ca. 45 km i dag.

Dag 7
Dag 7

Narni - Rom

Dagen er delt i top, på cykel og med tog. Det første stykke fra Narni til Calvi er ret bakket. Calvi som er den sidste by i Umbrien region, nyd roen og den afslappede stemning for foden af Sabiner-bjerget,. I Poggio Mirteto afleverer I jeres cykler, inden I tager toget til Rom. Man siger: ”Alle veje fører til Rom”, I er nok kommet ad en lidt anden rute en de fleste andre besøgende i Rom.
Turen på cykel er ca. 60 km. + togtur

Dag 8
Dag 8

Rom

Så er Jeres ferie slut, I kan vælge at forlænge jeres ferie med nogle dages ophold i Rom inden I tager til lufthavnen og hjem.
I prisen er inkluderet
 • Personlig tur information
 • Overnatning i dobbeltværelse på 3 eller 4* hoteller
 • Morgenmad dagligt
 • Bagagetransport fra hotel til hotel
 • Togbilletter fra Firenze til Arezzo (inkl. cykler)
 • Togbilletter fra Poggio Mirteto til Rom
 • Detaljeret rutebeskrivelse og kort
 • Tur-materiale med beskrivelse af seværdigheder og vigtige telefonnumre
 • GPS er til rådighed
Ikke inkluderet
 • Fly t/r til Italien (vi anbefaler at flyve ud til Firenze og hjem fra Rom)
 • Drikkevarer
 • Frokost og middag

Værelsestyper

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse på 3 og 4* Bed & Breakfast
 

Noter

Prisen inkluderer:

Morgenmad.

Skal betales på stedet:

Turistafgift.

Bemærkninger:

Cykelturen er ca 305 km fordelt på 7 dage. Vi anbefaler at benytte cykelhjelm på turen. Medbring evt. egen cykelhjelm. Leje af cykel 75€, El-cykel 170€.

Start nu! Det er let at bestille 8 dages cykelferie fra Firenze til Rom


Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 7 nætter inkl. morgenmad

Varighed: Turen starter hver lørdag fra 1. april til 1. juli og igen 26. august til 14. oktober. 

Bestil også på telefon: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: HFLRFIRO

Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.