Fakta

 • Hamburg 1.409 km
  Hamburg
  1.409 km
 • Lufthavn Firenze 42 km
  Lufthavn
  Firenze 42 km
 • Aktiv ferie
  Aktiv ferie
 • Livsnyder
 • Parferie
  Parferie

Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Ankomst til Montecatini Terme
 • Dag 2: Rundtur til Vinci
 • Dag 3: Fra Montecatini Terme til Pisa
 • Dag 4: Fra Pisa til Casciana Terme
 • Dag 5: Fra Casciana Terme til San Gimignano
 • Dag 6: Fra San Gimignano til Siena
 • Dag 7: Fra Siena til Firenze
 • Dag 8: Turen er slut

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Cykelferie i Toscana med vin, kultur og natur

På cykel gennem Toscana, kultur, natur og Chianti

Tag på en 8 dages cykeltur gennem Toscanas – en af Italiens bedst kendte regioner, her står oplevelserne nærmest i kø, På turen får du Chiantis skråninger med vinmarker, olivenlunde, høje cypresser og pinjelunde under huden. Du cykler gennem spændende småbyer med betagende udsigter fra bakketoppene og du kommer til at opleve skønne Siena og fascinerende Firenze. Turen starter i Montecatini og slutter i Firenze, undervejs er der god tid til at nyde naturen, vinen og det gode Italienske køkken.
Fra 7.050 kr.

pr. person i dobbeltværelse i 7 nætte rinkl. morgenmad

Se flere priseksempler

Information om 8 dages cykelferie, Toscana, vin kultur og natur

Dag 1
Dag 1

Ankomst til Montecatini Terme

I ankommer til jeres første hotel i Montecatitni, byen er den mest elegante kurby i Toscana, med smukt dekorerede bygninger, fine haver og veltrimmede græsplæner. Der kan købes dagsbillet, så I kan komme ind og se de arkitektoniske perler indefra og smage på det helsebringende vand. På hotellet får I udleveret detaljeret turbeskrivelse og rutekort samt information om turen.

Dag 2
Dag 2

Rundtur til Vinci

Den første dag på turen er en tur til Vinci og tilbage igen til Montecatini på 55 km. I får det første indtryk af Toscanas skønne landskab på turen gennem Valdenievole dalen og den første lille landsby i Toscana til Vinci, Leonardo da Vincis fødeby. Vi anbefaler I besøger museet i byens borg. Her finder man den største originale samling af maskiner og modeller fra mesteren selv. Turen tilbage til Montecatini går ad stille og rolige veje.
Dag 3
Dag 3

Fra Montecatini Terme til Pisa

I dag er der to muligheder, I kan enten starte dage med at tage toget til Lucca og herfra cykle til Pisa, en tur på ca. 35 km. Eller I kan cykler hele vejen fra Montecatini Terme til Pisa, en tur på i alt ca. 70 km.
Vælger I at cykler hele vejen kommer man igennem den lille middelalderby Monte Carlo, her dyrkes en af de få druer der bliver til hvidvin i Toscana, så har du cyklet her til, fortjener du vel en pause med et køligt glas vin.
I Lucca er en tur rundt på den gamle bymur en mulighed for at nyde udsigten over tårne og tage i byen. Turen fortsætter til søen Massacciuccoli (også kaldet Giacomo Puccini søen.) Herfra er der en fantastisk udsigt over Pisa og Piazza dei Miracoli, pladsen med det skæve tårn, helt ud til havet.
Dag 4
Dag 4

Fra Pisa til Casciana Terme

Dagen starter på cykelstier langs floden Arno. De udstrakte frugtmarker markere vejen, med deres lange lige linjer, Turen fortsætter gennem bakkerne bag Pisa, ind i landet. På de bløde bakker dyrkes der vin, oliven, og saftige ferskner, mon ikke det er tid til en lille pause for at smage. I passere den ene lille landsbye efter den anden, med middelalderlige mure og tårne indtil I kommer til kurbyen Casciana, dagens mål hvor I skal finde jeres hotel.

Turen i dag er på ca. 50 km.

Dag 5
Dag 5

Fra Casciana Terme til San Gimignano

Dagens tur fortsætter på smukke stier og små veje gennem vinmarker og bølgende bakker til San Gimignano. Landskabet I cykler igennem er som taget ud af de mange malerier af det gamle Toscana, med små byer på bakketoppe og bølgende marker.

Lige før du når dagens mål, San Gimignano, bliver du mødt af byens silhuet med de berømte middelalderlige tårne foran jer. Hver aristokratiske familie der boede her, havde sint eget tårn - og de tårne dominerer stadig bybilledet. Her finder I jeres hotel efter en etape på ca. 55 km.

Dag 6
Dag 6

Fra San Gimignano til Siena

Fra San Gimignano til Siena er dagens tur på ca. 50 km. Igen cykler I gennem det smukke toskanske landskab og den skønne natur får jer helt sikker til at glemme de små stigninger på rute. Når du kommer til den lille landsby Monteriggioni, du vil føle det som var du tilbage i Middelalderen, med den befæstede byer. Dagens højdepunkt er utvivlsomt når I kommer til Siena, et arkitektoniske mesterværk af en by. Her skal I overnatte og har tid at nyde byens smukke centrum.

Dag 7
Dag 7

Fra Siena til Firenze

Dagens tur tager jer ind i Chianti regionens midte. Det er her den verdenskendte "Chianti Classico" vin, som er meget respekteret blandt vin kendere, dyrkes. Den er meget mere end vinen i bastflaske mange forbinder med en Chianti vin. I passere den charmerende vin landsby Castellina på vejen til byen Greve,
Takket være sin berømte vin og oliven produktion, bliver byen kaldt for hovedstad i regionen Chianti.
Herfra skal du tilbage til Firenze med bus hvor I skal overnatte.

Dag 8
Dag 8

Turen er slut

Turen er slut, er I kommet i egen bil og skal tilbage til Montecatini hvor bilen holder, kan I enten tage en offentlig bus, eller I kan ved starten på turen til informationsmødet, bestille en transport til Montecatini, det koster 25€ pr. person og betales på stedet.
I kan vælge at forlænge turen i en af vores dejlige ferieboliger i Toscana og nyde mere af det skønne landskab. Eller I kan fortsætte turen ud til kysten eller op til Gardasøen for lidt badeferie.

Prisen inkluderer
 • Personlig tur information
 • Overnatning i dobbeltværelse på 3 eller 4* hoteller, eller countryhouse. (vælges ved bestilling)
 • Morgenmad dagligt
 • Bagagetransport fra hotel til hotel
 • Bus fra Greve til Firenze (inkl. cykler)
 • Detaljeret rutebeskrivelse og kort
 • Tur-materiale med beskrivelse af seværdigheder og vigtige telefonnumre
 • GPS er til rådighed
Ikke inkluderet
 • Transport til Italien
 • Drikkevarer
 • Frokost og middag
 • Øvrig transport som ikke er nævnt under ”prisen inkluderer”

Priseksempler (i udvalgte perioder)

Dobbeltværelse, landhotel

Dobbeltværelse med eget bad og toilet på hoteller beliggende i udkanten af byerne.
Alle hotteller, undtaget i Firenze, har swimmingpool.
I Montecatini og Firenze er det 4* hotel i centrum af byen.

Dobbeltværelse på 3 eller 4* hotel

Gode hoteller, 3 eller 4* alle med aircondition, nogle har swimmingpool

Noter

Prisen inkluderer:

Morgenmad.

Skal betales på stedet:

Turistafgift.

Bemærkninger:

Vi anbefaler at benytte cykelhjelm på turen. Leje af cykel 75€, El-cykel 170€.

Start nu! Det er let at bestille 8 dages cykelferie, Toscana, vin kultur og natur


Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 7 nætte rinkl. morgenmad

Rejseperiode: Fra 1. april til 14. oktober

Varighed: Start hver lørdag og 7 nætters varighed

Bestil også på telefon: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: HFLRTOSC

Denne side er udskrevet d. 22. juli 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/hotel-carltons-montmartre.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.