Turprogram i kort udgave

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Cykeltur gennem Emilia-Romagna

6 dages cykletur med familien gennem bølgende bakker og hyggelige byer i Italien.

Tag hele familien med på 6 dages cykelferie i provinsen Emilia-Romagna i Norditalien. Turen stater inde i landet og går gennem bakkede landskaber inden I når Adriaterhavet og cykler langs kysten og Po-deltaet. I cykler dagsetaper på 25-50 km. pr. dag og bor på hyggelige bed & breakfast og hoteller undervejs.
Fra 4.435 kr.

pr. persion i dobbeltværelse 5 nætter inkl. morgenmad

Se flere priseksempler

Information om Cykeltur 6 dage/5 nætter

Dag 1
Dag 1

Ankomst til Ferrara

I ankommer til det første hotel i Ferrara, hvor bilen parkeres. Her får I udleveres et komplet "rejsesæt" med et godt cykelkort og oplysninger om hver enkelt etape (på engelsk og tysk) - afstande, seværdigheder undervejs m.m. Har I tid skal I tgae en slentretur rundt i den gamle by, her er smalle gader, et gammelt jødisk kavrter og imponerende paladser samt en borg.

Dag 2
Dag 2

Ferrara - Gambulaga

Start dagen med at tage endnu tur rundt i Ferrara. Byen er omkranset af en 10 km. lang bymur, en stor del af muren kan man cykle på. I cykler gennem de smalle gader, over åbne pladser og forbi den smukke domkirke som er et besøg værd. Ude af byen fortsætter i ad cykelstier og små veje til Gambulaga, undervejs kommer I forbi Voghiera hvor Delizia di Belrigardo er værd at stoppe og se. Fremme i Gambulaga skal I finde jeres hotel og I har sikkert tid til at gå på opdagelse i byen.

Dag 3
Dag 3

Gambulaga - Pomposa Abby

Fra Gambulaga går turen mod Pomposa Abby, I cykler forbi små hyggelige byer og spændende gamle kirker. En af dem er Pieve of Saint Vito, som kan dateres tilbage til 1027. herfra fortsætter I mod Migliarino, byen med de mange tårne, bliver den også kaldt og videre til Codigoro med biskoppens palads, som er bygget i typisk venetiansk stil. Klokketårnet i Pomposa Abby kan ses langvejs fra, som et fyrtårn midt i landskabet, måske I lige kan nå at smage lidt lokal vin i Corte Madonnia før I finder jeres hotel.

Dag 4
Dag 4

Pomposa Abby - Comacchio

Turen starter gennem Giralda dalen og pinjelunde til I kommer til havet. Gør et stop i Porto Garibaldi, en hyggelig gammel fiskerby, i dag også en populær ferieby. Herfra tager i færgen over til Lido Estensi og fortsætter turen til Commacchio, en hyggelig by med kanaler og broer og smalle gader. Her finder I jeres hotel.

Dag 5
Dag 5

Commacchio - Argenta

Dagen starter med en tur rundt i Commacchio, også kendt som lille Venedig. I kan evt. tage en tur med en Batana, den lokale båd, husk at give drikkepenge, det er velset. Turen fortsætter ud af byen langs den store indsø / bugt. Her er der store chancer for at se flamingoer i store flokke. Er I heldige kan I også opleve de hvide Comacchio heste. I cykler tilbage ind i landet til Argenta hvor I har sidste nat på turen.

Dag 6
Dag 6

Argenta - Ferrara

Dagen starter med et besøg i Argenta, herefter bliver I kørt tilbage til Ferrara hvor I aflevere jeres cykler. Turen er slut, I kan forlænge ferien med nogle dage i Ferrara, Bologna eller Parma, eller I kan tage på badeferie ed kysten eller Gardasøen
I ankommer til det første hotel i Ferrara, hvor bilen parkeres. Her får I udleveres et komplet "rejsesæt" med et godt cykelkort og oplysninger om hver enkelt etape (på engelsk og tysk) - afstande, seværdigheder undervejs m.m. Dag 2 starter I på jeres tur, den sidste dag bliver I transporteret tilbage til bilen.

Oplev:
 • Bølgende grønne bakker
 • Frodigt landskab
 • Po-deltaet med store flokke af flamingoer
 • Cykel på små veje og stier
 • Comacchio, kaldet for ”mini Venedig”
 • Bo på hyggelige 2 og 3* hotellet, agritourismos og kroer
 • Smag på lokale produkter undervejs
 • Tag en dukkert i Adriaterhavet
 • Hver dag byder på nye oplevelser og et nyt sted at sove
Det kræver blot evnen og lysten til at cykle samt en almindelig god form og mod på lidt eventyr, så ligger Emilia-Romagna provinsen klar til at tage i mod jer. Det er individuelle rejser, og ca. 10 dage før I skal afsted får I en plan over, hvilke hoteller, I skal bo på undervejs.
Det skal bemærkes, at I ikke skal være betænkelige ved at bo på et 2-stjernet hotel. Værelserne er i orden, men der er måske ikke minibar eller andre specielle faciliteter.
I får morgen- og aftensmad der hvor I overnatter. I løbet af dagen finder I selv det sted, der passer jer til frokost - hotellet hjælper gerne med råd og god fif.

Inkluderet i prisen:
 • 5 dages cykling
 • 5 x overnatning
 • 5 x morgenmad
 • 4 x middag (Ikke første aften i Ferrara)
 • Cykel
 • Hjelm
 • Detaljeret kort over ruten
 • Bagagetransport
I kan vælge mellem almindelige city-bikes eller mountain-bikes, oplys ved bestilling hvilken type I ønsker. Her er også børnecykler som passer til højden 110-140 cm. I kan også leje cykleanhænger eller stol til de mindste. Hele familien kan være med på tur. Drikkevarer er ikke inkluderet.

 

Priseksempler (i udvalgte perioder)

Værelsestyper

Enkeltværelse

Enkeltværelse med eget bad/toilet. Enkeltværelser er ofte ret små, af nogen kaldt for et kosteskab.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer med eget bad/toilet

3-sengsværelse

Dobbeltværelse med plads til en ekstra opredning,med eget bad/toilet

Noter

Prisen inkluderer:

Halvpension, morgn- og aftensmad. Excl. drikke.

Skal betales på stedet:

Turistafgift. Depositum for cykelhjelm 50€ pr. person.

Eventuelle ekstra udgifter:

Leje af cykeltaske, cykelstol eller anhænger.

Bemærkninger:

Drikkevare er ikke inkluderet i prisen.

Start nu! Det er let at bestille Cykeltur 6 dage/5 nætter


Prisen er pr. persion i dobbeltværelse 5 nætter inkl. morgenmad

Varighed: fri ankomst og 5 nætter

Bestil også på telefon: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: HBLQCYKL

Denne side er udskrevet d. 27. maj 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.