Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Andre rejsemål i Italien

Rejser til De norditalienske søer

De norditalienske søer rummer en utrolig mangfoldighed i både natur, byliv og oplevelser. Her finder du både kystegne, bjergsider fyldt med oliventræer, idylliske landsbyer og adelspaladser. Bestil din rejse til Como-, Maggiore- og Ledrosøen i Norditalien hos os , så vælger du blandt vores udvalgte ferieboliger.

Vinbjerge, oliven og adelspaladser

Området ved de norditalienske søer med bl.a. Lago di Como og Lago di Maggiore, byder på en utrolig mangfoldighed - bjergområder, kystegne med subtropisk vegetation, adelspaladser, maleriske småbyer, vinbjerge, museer, forlystelsesparker og vandsport. Her på den sydlige side af Alperne kan du virkelig fornemme, at du er kommet til Sydeuropa. Her vokser citron- og morbærtræer, magnolier og mimoser.

Klimaet ved søerne er mildt og naturen meget afvekslende med et frodigt planteliv, bjergskråninger med oliventræer, vinmarker og cypresser samt idylliske landsbyer. Lejer du en af FDM travels ferieboliger ved de norditalienske søer, kan du opleve det bedste af det unikke område i Norditalien.
Aktiv ferie og udflugter

Aktiv ferie og udflugter

Her kan du holde en afslappet ferie med mulighed for bl.a. ridning, vandsport, badning, udflugter og golf. Søernes beliggenhed gør det muligt at foretage udflugter til nogle af de kendte byer såsom Verona, Como, Milano, Bolzano og Venedig, der kan nås på 1-3 timer i bil, afhængigt af det valgte feriested.
Grand Hotel Cadenabbia
Historiens vingesus mærkes i de højloftede sale og gange...
Køb tidligt-rabat: 10%
Få 10% rabat ved bestilling senest 60 dage før ankomst.
Gølder ikke i perioden 6. juli til 3. oktober,
Se mere og bestil her

Como, Maggiore og området Piemonte

Begge søer er smukke og stemningen er intim på grund af nærheden med de korte afstande mellem søbredderne. Tiden kan ofte sættes tilbage, de flotte villaer og gamle hoteller ser ud, som da de blev bygget og heldigvis bliver de bevaret i samme stil.

Modsætningerne kommer i Piemonte, hvor de gamle gårde i dag er forandret til flotte agroturismer, hoteller og spisesteder i de kendte vindistrikter. Det er her de bedste trøffler findes, og nogle af de mere kendte vine, som Barolo og Barbarresco, kommer fra Piemonte.

Lago di Como - total idyl

Hotel Excelsior Splendide
Bellagio ligger på den halvø der deler Comosøen i...
Køb tidligt-rabat: 5%
5% rabat på ophold i 2017 ved bestilling senest 31. marts 2017

Rabatterne kan kombineres.
Se mere og bestil her

Den smukkeste natur og farverige små byer

Ved Lago di Como vokser citron- og morbærtræer, magnolier og mimoser. Her på den sydlige side af Alperne kan du virkelig fornemme, at du er kommet til Sydeuropa. Små farverige byer ligger helt ud til Como søen. Nogle af de populæreste er Menaggio på vestbredden og tager du den lille færge til østbredden, så kommer du til Bellagio og Varenna.


 
Grand Hotel Menaggio
Grand Hotel Menaggio ligger direkte ved Comosøen,...
Supertilbud: 15%
Spar 15% ved min. 5 nætters ophold i perioderne; 16. marts til 5 maj og 3. oktober til 5. november
Se mere og bestil her

Stjernedrys langs Como søen

Ved Lago di Como ligger en perlerække af smukke villaer langs søen i det lille område Pognano Lario. Det var oprindelig sommervillaer for Milanos velhavende byboere, men som i dag er beboet af AC Milan og FC Inters højt betalte fodboldstjerner.

En anden af de mere kendte beboere er filmstjernen George Clooney, og søen er ikke blevet mindre populær efter, at den sidste James Bond film har en del optagelser herfra, blandt andre afslutningsscenerne.

Lago di Maggiore

Intim stemning og pragtfuld natur

Lago di Maggiore byder på sydlandsk pragt og skønhed. Og de omgivende bjerge og skove giver samtidig kølighed i sommervarmen. Her er skønt og grønt, og stranden ved Cannobio er en af de smukkeste ved søen.

Lago di Ledro

Hotel Garden Good Life
Hotel Garden Good Life er et dejligt hotel med charme og...
Køb tidligt-rabat: 10%
10% rabat ved bestilling senest 31. marts 2017.
Se mere og bestil her

Roen hersker højt oppe i bjergene

Ledrosøen er en spændende, mindre sø, som ligger højt over Gardasøen mellem bjergene. Der er et helt anderledes stille og roligt miljø her end ved Gardasøen. Historiske minder tyder på, at de første beboere boede i hytter på pæle ude i søen. I dag er det et yndet udflugtsmål og sommerhusområde for italienerne. Der er utroligt smukt og området passer glimrende til naturelskere som vandrefugle og mountainbikere.

Molina di Ledro ligger ved Ledro-søen. Byen der har levn helt tilbage til bronzealderen, er omgivet af flot natur og masser af frisk luft.

Leder du efter mere om rejser til De norditalienske søer?

Hotel Royal
Hotel Royal er en perle ved Maggioresøen, Fra hotellet...
Køb tidligt-rabat: 5%
Bestil din ferie her til senest 31. marts 2017 og få 5% rabat på ophold hele 2017
Se mere og bestil her
Ferieboliger ved De norditalienske søer - kombinér dit fly med en feriebolig ved en af De norditalienske søer.
Billeje ved De norditalienske søer - flyver du fx til Milano, kan du leje en bil, der står klar til dig i lufthavnen og hurtig køre videre til dit hotel ved en af de norditaleinske søer.
De norditalienske søer rejsetips - læs andre rejsendes tips og anbefalinger til byen.

Start nu! Det er let at bestille din rejse til de norditalienske søer

Se liste med alle ferieboliger ved de norditalienske søer
Denne side er udskrevet d. 23. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.