Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kom udhvilet frem til De norditalienske søer - bestil en god og billig overnatning

Rejser til De norditalienske søer

De norditalienske søer rummer en utrolig mangfoldighed i både natur, byliv og oplevelser. Her finder du både kystegne, bjergsider fyldt med oliventræer, idylliske landsbyer og adelspaladser. Bestil din rejse til Como-, Maggiore- og Ledrosøen i Norditalien hos os , så vælger du blandt vores udvalgte ferieboliger.

Vinbjerge, oliven og adelspaladser

En perle ved Alpernes fod

Området ved de norditalienske søer med bl.a. Lago di Como og Lago di Maggiore, byder på en utrolig mangfoldighed - bjergområder, kystegne med subtropisk vegetation, adelspaladser, maleriske småbyer, vinbjerge, museer, forlystelsesparker og vandsport. Her på den sydlige side af Alperne kan du virkelig fornemme, at du er kommet til Sydeuropa. Her vokser citron- og morbærtræer, magnolier og mimoser.

Klimaet ved søerne er mildt og naturen meget afvekslende med et frodigt planteliv, bjergskråninger med oliventræer, vinmarker og cypresser samt idylliske landsbyer. Lejer du en af FDM travels ferieboliger ved de norditalienske søer, kan du opleve det bedste af det unikke område i Norditalien.

Aktiv ferie og udflugter

Her kan du holde en afslappet ferie med mulighed for bl.a. ridning, vandsport, badning, udflugter og golf. Søernes beliggenhed gør det muligt at foretage udflugter til nogle af de kendte byer såsom Verona, Como, Milano, Bolzano og Venedig, der kan nås på 1-3 timer i bil, afhængigt af det valgte feriested.
 

Como, Maggiore og området Piemonte

Begge søer er smukke og stemningen er intim på grund af nærheden med de korte afstande mellem søbredderne. Tiden kan ofte sættes tilbage, de flotte villaer og gamle hoteller ser ud, som da de blev bygget og heldigvis bliver de bevaret i samme stil.

Modsætningerne kommer i Piemonte, hvor de gamle gårde i dag er forandret til flotte agroturismer, hoteller og spisesteder i de kendte vindistrikter. Det er her de bedste trøffler findes, og nogle af de mere kendte vine, som Barolo og Barbarresco, kommer fra Piemonte.
 

Lago di Como - total idyl

Lago di Como - total idyl

Den smukkeste natur og farverige små byer

Ved Lago di Como vokser citron- og morbærtræer, magnolier og mimoser. Her på den sydlige side af Alperne kan du virkelig fornemme, at du er kommet til Sydeuropa. Små farverige byer ligger helt ud til Como søen. Nogle af de populæreste er Menaggio på vestbredden og tager du den lille færge til østbredden, så kommer du til Bellagio og Varenna.
 

Stjernedrys langs Como søen

Ved Lago di Como ligger en perlerække af smukke villaer langs søen i det lille område Pognano Lario. Det var oprindelig sommervillaer for Milanos velhavende byboere, men som i dag er beboet af AC Milan og FC Inters højt betalte fodboldstjerner.

En anden af de mere kendte beboere er filmstjernen George Clooney, og søen er ikke blevet mindre populær efter, at den sidste James Bond film har en del optagelser herfra, blandt andre afslutningsscenerne.
 

Lago di Maggiore

Lago di Maggiore

Intim stemning og pragtfuld natur

Lago di Maggiore byder på sydlandsk pragt og skønhed. Og de omgivende bjerge og skove giver samtidig kølighed i sommervarmen. Her er skønt og grønt, og stranden ved Cannobio er en af de smukkeste ved søen.

Lago di Ledro

Lago di Ledro

Roen hersker højt oppe i bjergene

Ledrosøen er en spændende, mindre sø, som ligger højt over Gardasøen mellem bjergene. Der er et helt anderledes stille og roligt miljø her end ved Gardasøen. Historiske minder tyder på, at de første beboere boede i hytter på pæle ude i søen. I dag er det et yndet udflugtsmål og sommerhusområde for italienerne. Der er utroligt smukt og området passer glimrende til naturelskere som vandrefugle og mountainbikere.

Molina di Ledro ligger ved Ledro-søen. Byen der har levn helt tilbage til bronzealderen, er omgivet af flot natur og masser af frisk luft.

Start nu! Det er let at bestille din rejse til de norditalienske søer

Se liste med alle ferieboliger ved de norditalienske søer
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.