Rejser til Den italienske Riviera

Rejser til Den italienske Riviera

Hvis du rejser til Den italienske Riviera, får du Middelhavets skønhed kombineret med frisk seafood og afslappet velvære i varmen. Oplev den store havneby Genova, som er Christoffer Columbus' fødeby, her finder du et af Europas største Middelalderkvarterer. Bestil din ferie hos FDM travel og vælg blandt vores udvalg af spændende ferieboliger og rejser til Den italienske Riviera.

Strandliv, seafood og velvære

Residence La Meridiana
La Meridiana er et skønt feriested ved den Italienske...
Køb tidligt-rabat: 5%
5% rabat, bestil senest 28. marts 2015
 
Se mere og bestil her
Ligurien er et smalt område mellem Den franske Riviera og Toscana. Du skal ikke køre mange kilometer, før du når Piemonte, som er det store vinområde umiddelbart nord for Ligurien.

Ligurien er især kendt for sin olivenolie og pesto, som er en specialitet fra området, men der er mange andre ting, som kommer fra Ligurien. Her bages nogle fantastiske mandelkager, store dele af Middelhavets ansjoser fanges ud for den liguriske kyst, og det afspejler sig også på spisekortet i de lokale restauranter.
Hotel Garden
Familiehotel i stille omgivelser og i gåafstand til...
Se mere og bestil her
Midt i Ligurien ligger havnebyen Genova. Vil du ud og opleve naturen, er vandrestierne i nationalparken Cinque Terre sydøst for Genova et sikkert hit.

Den italienske Riviera og Ligurien er for dig, der gerne rejser efter Middelhavets skønhed kombineret med frisk seafood og afslappet velvære i varmen. Lejer du en af FDM travels udvalgte ferieboliger bor du godt ved Norditaliens mest attraktive kyststrækning.
Genova - Christoffer Columbus’ fødeby

Genova - Christoffer Columbus’ fødeby

Den store havneby Genova er en fortrinlig udflugtsmulighed, når du rejser til Ligurien. Ud over at være Liguriens hovedstad er det også en af de vigtigste færgehavne i Italien med ruter til Korsika, Sardinien, Napoli og Sicilien.

Byen, hvor den berømte opdagelsesrejsende Christoffer Columbus blev født, byder i dag på et af Europas største Middelalderkvarterer med snævre, mørke gader, hvor livet stadig leves i forretninger, på markeder og på caféer. Genova byder også på et kæmpemæssigt akvarium og spændende havnerundfarter. På madsiden er Genova bl.a. berømt for lækker pesto og seafood. Hvert efterår i begyndelsen af oktober er byen vært for en af de største bådudstillinger og bådmesser i Europa.

Øst fot Genova

Øst fot Genova

Vandring i Cinque Terre

Nationalparken Cinque Terre ligger på kyststrækningen sydøst for Genova og består af fem maleriske byer - Monterosso, Vernazza, Manarola, Corniglia og Riomaggiore. De klynger alle sig til de stejle bjergskråninger med vinterrasser. Området er dels kendt for produktionen af hvidvinen Cinque Terre og dels for de charmerende vandrestier, der går mellem de fem småbyer på den liguriske kyst.

Backpackerne opdagede vandrestierne i 1970erne og siden har de været et hit hos alle, der rejser til Ligurien for at vandre. Snører du dine vandrestøvler, og begiver dig ud i Cinque Terre, vil du opleve fantastiske udsigter over klippekysten, der styrter i havet, ligesom du også kan opdage diverse småstrande og grotter. Vær opmærksom på, at der opkræves gebyr for at vandrestierne holdes ved lige.

Vi kan også anbefale dig at opleve Cinque Terre fra havet. Der sejles langs kysten fra bl.a. Rapallo, Sestri Levante og La Spezia. Det er med garanti en sejltur, hvor kameraet kommer på overarbejde.
Den gamle fiskerlandsby Portofino

Den gamle fiskerlandsby Portofino

Portofino er i dag et tilholdssted for de rige og berømte på den østlige del af Den italienske Riviera. Rejser du til Portofino, finder du en charmerende by med pastelfarvede huse, der ligger ned til den perfekte naturhavn. Portofino har mange forretninger, restauranter, caféer og luksushoteller. I højderne over byen kan du nyde udsigten fra fortet San Giorgio. Du har også muligheder for vandreture, dykning og bådudflugter.
Grand Hotel Bristol Rapallo
Ren forkælelse på dette 4-stjernede hotel med flot...
Køb tidligt-rabat: 10%
10% rabat ved bestilling senest 24. april.

Tilbuddene kan kombineres.
Se mere og bestil her

Rapallo

Rapallo er en ældre by øst for Genova Riviera med en smuk strandpromenade med palmer og fantastisk udsigt ud over havet. Byen har en historisk bykerne med en lille borg og mange hyggelige restauranter, caféer og flotte forretninger.

Sestri Levante
Når du rejser til Sestri Levante, finder du en smuk, gammel by, som gennem tiderne har tiltrukket mange turister, bl.a. H.C. Andersen, som boede her under sit besøg i Italien. Her er idylliske gader, gamle velholdte huse, et cistercienserkloster og mange fine gamle kirker. Sestri Levante ligger ved en klippehalvø, der danner to bugter. Byen har nogle af de bedste og mest tilgængelige strande på den østlige del af Italiens Riviera.

Moneglia

Moneglia ligger mellem den lille verdensberømte havneby Portofino og de fem maleriske byer i det unikke naturområde Cinque Terre. Rejser du til Moneglia i Ligurien, har du gode udflugtsmuligheder med båd og tog. Andora er en lille landsby med en middelalderlig bykerne ved floden Merolas udløb i Middelhavet. En gammel middelalderborg kroner byen, som ligger ned til en helt fantastisk sandstrand på Den Italienske Riviera.

Vest for Genova

Residence Loana 2 Village
Flot feriecenter af høj standard med swimmingpool, og...
Køb tidligt-rabat: 5%
Bestil senest 31. januar og få 5% rabat på ophold i perioden 01. marts til 24. oktober
Bestil senest 31. marts og få 5% rabat på ophold i perioden 6. juni til 24. oktober
Se mere og bestil her

Pietra Ligure

Pietra Ligure består mere eller mindre af to bydele, den gamle og hyggelige bydel med typiske stræder, torve og kirker samt hele kystpromenaden, og bag den gamle bydel finder du den bydel, der rummer mange hoteller og feriesteder.
Hotel Mediteranee
Dejligt 4-stjernet hotel direkte ved strandpromenaden....
Se mere og bestil her

Alassio

Alassio er en charmerende by med en skøn gågade, hvor du finder et stort udbud af butikker og caféer. Rejser du til Alassio, finder du også en af de bedste strande på Den italienske Riviera med rigtig sandstrand. Fra Alassio kan du gå dejlige ture langs strandpromenaden, og om aftenen er der masser af liv i byen med bl.a. livemusik i juli og august måned. Desuden er der to diskoteker i Alassio, hvoraf det ene er udendørs.
Residence Sant'Anna
Pragtfuldt beliggende på bjerget bag Pietra Ligure med en...
Køb tidligt-rabat: 5%
5% rabat ved bestilling senest 31. marts.
Tilbuddene kan kombineres.
Se mere og bestil her

Andora

Andora er en lille landsby med en middelalderlig bykerne ved floden Merolas udløb i Middelhavet. En gammel middelalderborg kroner byen, som ligger ned til en helt fantastisk sandstrand på Den Italienske Riviera.

Diano Marina
Den kendte ferieby Diano Marina ligger ved havet med mange restauranter, butikker og caféer. Her er et stort sports- og aktivitetscenter med bl.a. tennis, bowling, sauna m.m.

Leder du efter mere om rejser til Den italienske Riviera?

Hotel Loano 2 Village
Flot feriecenter af høj standard med swimmingpool, og...
Køb tidligt-rabat: 5%
5% rabat ved min. 3 nætters opholde ved bestilling senest 31. marts, ved ophold fra 6. juni til 24. oktober
 
Se mere og bestil her
Ferieboliger langs Den italienske Riviera - kombinér dit fly med en lækker feriebolig på Den italienske Riviera.
Billeje på Den italienske Riviera - bilen står klar, fx i lufthavnen, når du lander.
Overnatningshoteller undervejs - kør-selv og kom udhvilet frem.
Den italienske Riviera rejsetips - læs andre rejsendes tips og anbefalinger til byen.
Find din rejse

Tilbud på rejser

Andre rejsemål i Italien

Kom udhvilet frem til Den italienske Riviera - bestil en god og billig overnatning

Denne side er udskrevet d. 27. marts 2015 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/cococay-bahamas-usa-og-canada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.