Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Den italienske Riviera

Læs mere om rejser til Den italienske Riviera

Udsigt over Lerici-bugten
Rejsetips indsendt af:
U. Sørensen
Randers
16. maj 2010

Hyggelig italiensk badeby

Er du til hygge og badeferie, med næsten kun italienske turister og menukort kun på italiensk, så se her.............

Italiensk hygge

Lïge syd for La Spezia på den italienske vestkyst, ligger der et par små badebyer Lerici og San Terenzo. Her er faktisk ikke mange udenlandske turister, men næsten kun italienerer. Vi boede i byen San Terenzo på et hotel i 4 dage. Om morgen ved 8-tiden stod vi op og købte noget brød og gik på stranden, hvor man kunne opleve itlalierne stå i vandkanten, snakkende og gestiluerende. Så tilbragte vi dagen på stranden, hvor vandet var børnevenligt. I bugten ved siden af, hvor man kunne gå til, var der mere livligt vand og mulighed for at snorkle. Her er også en frokostrestaurant bygget ind i klipperne lidt oppe over jorden, med en dejlig udsigt.
De to badebyer Lerici og San Terenzo er forbundet med en strandpromenade, så man kan gå imellem de to byer eller tage det lille by-tog, der kørte mellem byerne. Så kunne man selv vælge hvor man ville ud at spise om aftenen. Hyggelige restauranter med god mad, de steder vi var, havde de kun menukortet på italiensk, så det var spændende, hvad man fik bestilt, men så følte man sig også rigtig lokal.
Vi har været der to gange og er klar til at tilbringe 3-4 dage igen, næste gang vi kører til Toscana. Så tilbringer vi en 7-10 dage i Toscana og på vej hjem kører vi så til disse badebyer og tilbringer 3-4 dage inden turen går hjem til Danmark, skøøønt

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Den italienske Riviera

Ferieboliger på Den italienske Riviera
Rejser til Den italienske Riviera
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/sicilien/siracusa/mediterraneo.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.