Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Den italienske Riviera

Læs mere om rejser til Den italienske Riviera

Her er Michael og jeg på vandreruten mellem de 5 byer
Rejsetips indsendt af:
Sunniva Northway
Sorgenfri
7. feb. 2010

Oplev skønne Cinque Terre - Norditalien

Både godt til naturelskere, dem der vil vandre, og dem der blot vil nyde den italienske kultur, mad, strand, vand og sol.
Den sceniske vandretur

Den sceniske vandretur

Vandreruten løber mellem 5 byer på Italiens Nordvestkyst: Monterrosso al mare, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore.
Den nemmeste måde at komme dertil på er faktisk med tog fra Genova, eller (sydfra)Firenze. Byerne er forbundet med en kystlinie, som kører ind i landet bl.a. til La Spezia, som er forbundet både med de 5 byer, samt en anden lille scenisk kystby - Portovenere, med båd. Derfor kan man både nyde byerne fra kysten,(se reklamer omkring det virkelige italien) og inde fra land. Hvis man vil køre dertil i bil, ligger hovedvejen lidt inde fra kysten, men højt, med en smuk udsigt. Lidt al á Highway 1 på USA's vestkyst -selvfølgeligt bare meget kortere, og på italienske veje.
For folk der kan lide at vandre, er denne tur virkeligt et hit. For de vandte er den let, og for dem der aldrig har prøvet det før, er det vigtigt blot at have masser af vand, og gode vandresandaler eller sko på..nå ja og så solkrem. Så kan man jo holde pause hver gang man kommer til en ny lille by.
Der er masser af hoteller, og et vandrehjem i hver lille by. Mit ynglingsvandrehjem ligge i Manarola, men man skal booke lang tid i forvejen, da der er andre der også er ville med det. Det er nemlig ikke så dyrt, har tagterasse med den vildeste udsigt, og morgenmad inkluderet i prisen.
Enjoy

Aktiviteter
Vandreture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Den italienske Riviera

Ferieboliger på Den italienske Riviera
Rejser til Den italienske Riviera
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/puerto-de-soller/cala-d-or-park-club-apartments.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.