Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Skønne Italien - på luksus camping
Rejsetips indsendt af:
Tine Kristensen
Pandrup
20. maj 2010

Skønne Italien - på luksus camping

En super skøn kør-selv-ferie til Italien, på en rigtig dejlig campingplads.

Vi var sidste sommer på en super skøn kør-selv-ferie til Italien. Vi elsker at campere her hejmme, hvor vi har en campingvogn til at stå fast, men kunne godt tænke os at prøve at campere i Italien, uden at skulle slæbe en vogn de mange kilometer der ned!
Vi bookede et mobilhome på Europa Camping Village i Cavallino igennem FDM, hvilket var et rigtig dejlig sted. Skøn campingplads, med et rigtig flot badeland, god orden, og en meget ren plads. Den ligger lige ned til havet og stranden, hvilket gjorde at man selv kunne vælge om man ville være i badelandet eller på stranden. Det var en meget lækker mobilhome vi fik, og vi nød vores uge rigtig meget! I løbet af ugen var vi bla. i Venedig, og Jesolo, og andre små kørerturer. Vi lavede selv mad i mobilhomet og gik ud og spiste nogle aftener. Vi elser Italien, deres mad, og vi havde en fantastisk ferie, og har bestilt et mobilhome på samme campingplads i år, hvilket vi faktisk glæder os mere til, da vi nu ved hvor skønt det er!

Overnatninger
Camping
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Det nordlige Adriaterhav


Rejser til Det nordlige Adriaterhav
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.