Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Det nordlige Adriaterhav

 • I hunnerkongen Attilas fodspor

  (Bedømt af 2 personer)
  29.05.13: hans bredahl
  Aquileia er et charmerende midtpunkt for en tur i Friuli. Kun få meter fra Campingpladsen i Aquileia i Friuli finder man den gamle romerske havn som der er bevaret betydelige rester af.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggelige Lignano

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  08.02.13: Annette Holm
  Lignano er en langstrakt hyggelig by beliggende langs kysten – og der er rig mulighed for at leje cykler for at komme rundt i byen og på stranden.
  Se hele rejsetippet
 • Lækkert Italiensk mad i Bibibione

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  03.12.12: Connie Larsen
  Vi var 9 sultne som slentrede ned af gågaden Corsa Europa og var på udkik efter noget godt at spise. Det er tit en god idé at kigge ned af sidegaderne og vi pludseligt fik vi øje på skiltet Restorante – Pizzeria Storione på Via Atlante.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Det nordlige Adriaterhav

Kør selv til Adriaterhavet...
Rejsetips indsendt af:
lise madsen
odense
21. juli 2009

Kør selv til Adriaterhavet...

En fantastisk uge ved Europas bedst strand ved Adriaterhavet!
Bergener Hof
Bergener Hof

"Lang" tur forud...

Turen startede i odense- we hit the road at 05.00- sharp!-
Vi kørte og kørte og for forandringens skyld, kørte vi lidt mere, men alligevel var køreturen slet ikke slem.. Vi ramte dog det værste uvejr lige inden grænsen til Østrig, og besluttede os derfor at køre ind nærmeste sted for at overnatte. Det gjorde på Bergener Hof pension- et hyggeligt lille hotel med det man lige skal bruge til en overnatning. Næste morgen drønede vi ud på autobahn'en igen og efter små 4 timer, kunne vi stige ud af bilen, til dejlig solskin i Bibione....
the svømmepøl on the roof..
the svømmepøl on the roof..

Eridano....the hotel/lejligheder på Corona Del Sud

I rolige omgivelser lå vores dejlige lejlighed med STOR balkon og svømmepøl på taget.. Det var klart bedre end forventet og det var endda billigt!! Et tip vi dog gerne vil dele med andre der skal bo i ferielejlighed.. HUSK toiletpapir, viskestykker, rengøringsmiddel... altså de ting man ikke lige tænker på i farten.. hvis i nu glemmer som vi gjorde, så ligger et kanon godt supermarked lige i nærheden på gaden corso del sole! en ting som vi dog hurtigt fandt ud af på ferien, var at alkohol i bibione var enormt billigt i forhold til i danmark. En liter gin, 2 store lemonsodavand og en solcreme, for 10 euro!! det er da en bilka'basker der vil noget!
the fantastic beach..
the fantastic beach..

the super duper nice beach!

Stranden.. hvad mere skal vi sige! man kan ikke sætte ord på den, den gør en mundlam. Det skønne vand, det rene sand - hvorfor er sandet brunt?! har det fået for meget sol? det tænker vi stadig på idag.. der er dog kun én ting at sige. aaaaaah, det livet. Der er en grund til den bliver kaldt europas bedste. vi var i bibione 7 dage, 1 dag var vi i venedig - utroligt smukt og romantisk sted! en anden dag tog vi på lokalt marked i bibione ved lunaparks parkeringsplads (kan kun opleves om tirsdagen) - var utrolig varmt! så vi tog på stranden. og det er der vi tilbragte det meste af ferien. Før vi kom til bibione havde vi dog lidt den mening; "hvordan fanden kan man tilbringe en hel ferie på en strand" - men til alle jer derude som lige nu har den samme mening: - det er sgu så varmt i bibione, at man gider ikke andet? ikke på en dårlig måde. og lej en vandcykel med rutchebane på stranden, det er skide skægt (i bibione) ..
cosmopolitan - a fiiiine drink.
cosmopolitan - a fiiiine drink.

slut for denne gang..

vi havde været der 7 dage - føltes som 3.. og vi ville ikke hjem!!! men.. alt sjov har en ende. vi besluttede os for at tage køreturen i et stræk, og det tog kun 14 timer før vi sad herhjemme i regnvejr igen. vi sidder nu bare tilbage med dejlige minder og kan bare ikke vente med at komme tilbage! Vi vil dog gerne anbefale én ting; Zenith Bar, cosmopolitans, sprut'is - yooou know the rest! Bibione; bibi the one - det sgu ferie på den feeeede måde!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Det nordlige Adriaterhav

Ferieboliger - Det nordlige Adriaterhav
Rejser til Det nordlige Adriaterhav
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/birgitte-juhl-odense.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.