Fakta

 • Centrum 1,8 km
  Centrum
  1,8 km
 • Indkøb 600 m
  Indkøb
  600 m
 • Aircondition
  Aircondition
 • WiFi i fællesområder
  WiFi i fællesområder
 • Parkering
  Parkering
 • Hamburg 1.415 km
  Hamburg
  1.415 km
 • Lufthavn Bologna 116 km, Firenze 180 km, Venedig 265 km
  Lufthavn
  Bologna 116 km, Firenze 180 km, Venedig 265 km
 • Bar
  Bar
 • TV på værelset
  TV på værelset
 • Livsnyder
 • Parferie
  Parferie

Læs mere om

Collina dei Poeti Winery, Emilia-Romagna

Bo på en arbejdende vingård, opleve stemningen og smag de skønne lokale produkter.

Vingården Collona dei Poeti ligger i de bløde bakker ved Santarcangelo di Romagna. Her oplever du den gæstfrihed som regionen Emilia Romagna er så kendt for. Smag på vingårdens vine nede i deres kælder eller nyd en spadseretur gennem vinmarkerne.

Information om Collina dei Poeti Winery

Santarcangelo di Romagna er en charmerende by som ligger i bakkerne i Rimini provinsen, bare 15 km fra havet. Tårne, bastioner, gamle bymure fra middelalderen præger stadig området og I vil sikkert hurtigt finde ind i det rolige tempo som leves her.

Santarcangelo er en langsom by, så sæt tempoet ned og følg dagenes rytme hvor dagene bare glider stille og roligt af sted uden stres og jag.  

Collina dei Poeti ligger få minutters gang fra den gamle bydel omgivet af vinmarker og århundrede gamle egetræer, cypresser og kastanjetræer.  
Oplev det italienske Dolce Vita, over et glas vin ved solnedgang, et sted som har inspireret digtere, kunstnere og intellektuelle til at tænke store tanker.

Brug dagen på lange vandreture i vinmarkerne. I skal dog ikke snyde jer selv for nogen af de sjove og særprægede seværdigheder der er i området. Gå ikke glip af et besøg i Stamperia Marchi, hvor de gamle træ stykker stadig bruges til at printe mønster på tekstiler eller hvad med et knappe museum med en stor samling af knapper. Inkluderet i jeres ophold er også en guided tur i vinkælderen med et glas vin.

På Collina dei Poeti er der en hyggelig bar hvor I kan nyde en aperitif med snacks og lidt let, men ikke en ordentlig middag. De samarbejder med et par restauranter nær gården som er inden for gåafstand, hr kan I få en god middag med de lokale råvarer som Emilia Romagna er så kendt for.

Alle værelser er  indrettet med en kombination af moderne faciliteter, skønne tekstiler og den landlige tradition fra Emilia Romagna.


 

Værelsestyper

Dobbeltværelse

Pæne dobbeltværelser ca. 18 m2, alle hae aircondition, TV, bad med brus. Mulighed for 2 ekstra opredninger i køjeseng.

Noter

Prisen inkluderer:

Morgenbuffet.

Skal betales på stedet:

Turistafgift.

Bemærkninger:

I rådes til at medbringe bukser til mænd, da der ikke accepteres shorts på mange restauranter.

Start nu! Det er let at bestille Collina dei Poeti Winery


Rejseperiode: Hele året

Varighed: fri ankomst og min.2 nætter

Bestil også på telefon: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: HBLQCOLL

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.