Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

 • Cinque Terre - De Fem Verdener

  (Bedømt af 43 personer)
  På et lille geografisk område i Ligurien kan du besøge fem verdener. Cinque Terre består af fem små byer der ligger isoleret ud mod havet.
  Se hele rejsetippet
 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 56 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Italien

Rejsetips af samme forfatter

 • Steder at besøge i Australien

  (Bedømt af 8 personer)
  20.09.13: Karina Jessen
  Da jeg i 2008 besøgte Australien rejste jeg igennem meget af landet og besøgte både byer og ødemark. Jeg så nogle helt fantastiske steder, og vil gerne dele nogle af de steder med dig - og give dig nogle gode tips med på vejen :D

  Se hele rejsetippet
 • På opdagelse i Cooper Pedy

  (Bedømt af 4 personer)
  18.09.13: Karina Jessen
  Cooper Pedy er en lille by i Syd Australien hvor halvdelen af befolkningen bor under jorden. Cooper Pedy er helt klart et sted der er værd at stoppe hvis du kører igennem Australien.
  Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Herning
2. okt. 2013

En smuk havneby ved navn - Riomaggiore

Jeg besøgte Riomaggiore i 2013 i Juli måned. Jeg var fuldstændig betaget af den smukke natur i NordItalien og de anderledes og meget farverige huse, som prægede den Italienske Vestkyst.
En smuk havneby ved navn - Riomaggiore

Riomaggiore er en del af Manarola, som er et turistområde i NordItalien i den Italienske Region kaldet Liguria.

Riomaggiore er også et Unesco World Heritage Site, og med sine farverige huse og anderledes udseende er det en by som er velfartet til af turister som bor i nærliggende byer som Pisa og La Spezia i NordItalien.
En smuk havneby ved navn - Riomaggiore

Riomaggiore er især unik for de smukke både som præger den lille havn i bunden af byen. En by som hæver sig over den Mediterranske havoverflade og strækker sig langt op i de Italienske bjerge tæt på Toscana området i det smukke NordItalien.
En smuk havneby ved navn - Riomaggiore

I Riomaggiore kan du gå en tur op i bjergene eller gå på opdagelse i de mange gader som kroger sig igennem den smukke by.

Du kan se havnen fra foroven hvis du går lidt længere op ad kløften, eller du kan svømme i det smukke hav og besøge den nærliggende strand, ikke langt fra byen.
En smuk havneby ved navn - Riomaggiore

Riomaggiore er et unikt sted i Italien, som er et uovertruffen feriested både for turister og børnefamilier, backpackere og enlige.

Riomaggiore er ikke kun et feriested men også en oplevelse for hele familien. Det er et smukt sted i Italien, som kan sammenlignes med naturen i Syd Amerika – hvor husene også præger de Brasilianske bjerge.
En smuk havneby ved navn - Riomaggiore

Hvis du skal til Riomaggiore, så er der gode muligheder for, at bo i nærliggende byer. Der er blandt andet feriebyen La Spezia eller Pisa hvis du ikke har noget imod at køre i tog i en længere periode. Togture fra La Spezia til Riomaggiore tager ca. 1 time og to timer hvis du tager toget fra Pisa.
En smuk havneby ved navn - Riomaggiore

Hvis du er i Riomaggiore så anbefaler jeg at du bruger en hel dag i området, da der er rigtig meget at se, og du hurtigt kan få smag for at udforske stedet.

Du har også mulighed for at gå fra den ene by til den anden i alt 5 byer som pryder den kyst der er langs med Italien i regionen Liguria.

Riomaggiore er en by som du sen vil glemme hvis du besøger Italien.

Seværdigheder
Bjerge, Historie, Kystbyer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.